Cevap: Belediye aldığı araçları tanıttı
Şimdi yine eleştireceğim, ama sürekli eleştirmekten ben rahatsız oluyorum. Ya hu Allah aşkına nedir bu şimdi? Sen ta üç yıl öncesinden başlayarak aldığın ve bir süredir de kullanmakta olduğun bütün araçları toplu halde konvoy haline getirerek ne demeye çalışıyorsun? Bu yapılanın temelinde şu algının yattığını düşünüyorum: "Bakın biz geçen üç yılda yatmadık, eh bir şeyler yaptık, bunlar da aldığımız araçlarımız!"
Tamamen başarısızlık psikolojisi ile ezilen bir yönetimin yapacağı iş ve söylemlere tanık oluyoruz. 'Biz yerin altına boru döşedik ama siz görmediniz', 'biz borç ödedik ama siz duymadınız', 'biz araç aldık ama galiba siz farketmediniz, bu yüzden şimdi konvoy halinde geçirelim dedik' vs vs inanılmaz saçmalıklara maruz kalıyoruz. Bilmem başarısızlık psikolojisinin bu insanlara neler yaptırdığının ve söylettiğinin farkında mısınız?
Sivas ciddi icraatler bekliyor. Eski sanayi, Ata sanayi, eski buğday pazarı, Paşabahçe'ye yapılacağı söylenen sosyal tesisler, kent meydanı çalışmasının devam etmesi, yeni imar planının uygulanmaya başlaması, kentsel dönüşüm projelerinin başlatılması, raylı sistem çalışması, ak-su projesinin devamı, yeni terminal yapımı, şehirde beş yıldızlı otel ve avm yapımının önünün açılması, Sıcak Çermik'te yıllardır lafı edilen projelerin hayata geçirilmesi, vs o kadar çok yapılacak iş var ki! Bütün bunlar bir kenarda bekliyor, belediye yönetimi araç konvoyu yapıyor, sazlı sözlü yaz akşamı organize ediyor, sanki bar işletmecisi bunlar!
Sivas'ın çekilecek çilesi varmış, helikopter dağa değil de Sivas'ın başına düştü sanki! Allah'a havale ediyorum bu insancıkları. Benim şehrimini geleceğini çaldılar.