Cevap: Belediye aldığı araçları tanıttı
Halkın demokratik haklarından dolayı o iğrenç lafı reva görmek,ona destek vermek iğrençliktir..Çünkü sizlerin demokrasiden anladığınız şey kendi siyasi görüşünüzün kazanmasıdır.Farklı düşüncelerin,eleştirilerin olmadığı,ben söyledim ben işittim hesabı bir sistemdir..İnsanları en ağırından eleştirirken her şey ne güzeldi.Ama bir gün gelip,en ağırından eleştirileceğinizi unuttunuz..Sizler eski başkana hırsız derken kimse size "deve ve diken" örneğini vermemişti.Ama hırsız deyip konuşanlar,eleştirilme sırası kendilerine gelince dayanamıyorlar,insani ve demokratik ve edep sınırlarını aşıyorlar..
İstediğiniz her şeyi söylerseniz,istemediğiniz şeyleri duyarsınız.Sanırım şuan belediyeyi elinde bulunduranların yaşadığı durum bu..
Belediyenin seçim çalışması da belli oluyor yavaş yavaş:Sami Aydın dönemine çamur atmak..Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek gibi bir durum yaşatmaya çalışacaklar..İstanbul'dan adam getirtip,bilmem kaç paraya iki animasyon çizdirmekle olmuyor proje yapmak..