Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt?
Valla bir kaç esnafın değer kaybı güdülerek koskoca Sivas şehirciliği heba edilemez,
O adamlar orada diye, dükkanlarının illa tam önüne araba park ettikleri için ben trafikte sıkışıp saatlerce benzin yakıyorum, park yeri aramaktan iflahım kesiliyor, buradaki zararımı kim karşılayacak şeklinde bende mantık yürütebilirim.
İnsanları en az madur ederek, ama büyük amaç güdülerek çok kesin davranılmaldır.
İnsanlara yeni yer gösteriliyor mu o önemli,
İnsanlar dükkanlarını satarak mı para kazanıyor orada iş üreterek mi?
O dükkanların halini her kes çok iyi bilir, yollar ve içerisi pislik içerisinde, gösterilen yerler daha medeni. Fiyatının anlamı yok bence...
|
2005 model Mercedes ile 2011 model Dacia değişilir mi başa baş?Ayrıca birkaç esnaf falan da değil..Memnun olan kişi sayısı çok az.Pislik olan bir şey yok.4 Eylül'e taşınılırsa orası da manzara olarak aynısı olacak...Ayrıca ben dükkanımı satıyorum..İş falan da üretmeyeceğim..Bu fiyatlara bu dükkanın verilmesi ya da zorla alınması gasptır..
Bir esnafın dahi değer kaybına müsade edilemez..Yıllardır o pislik dediğiniz yerde insanlar ne zorluklarla para kazanmış..Şimdi çık,sanki o esnafa o dükkan gökten zembill inmiş gibi,bir kişi değer kaybetsin bir şey olmaz diyorsunuz..
Buyrun hodri meydan..Çıkın 200bin tl belediyeye hibe edin öyle kolaysa..