Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.08.2012, 03:56   #6
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Bugün iki Bakan Geliyor

cumhuriyet kurulduğundan beri sivasa gelip giden bakanların haddi hesabı yok elalemin memleketine bakanlar gidiyor 100 fabrika temeli atılıyor bizim memletimize bakanlar geliyor ilgili ilgisiz adamlar yalakalık olsun diye madalya plaket veriyor ALLAH aşkına bu bakanlar geliyorlar gidiyorlar bana sivasa temeli atılmış bir fabrika varmı gösterecek kimse varmı ?efendim kişi başına düşen milli hasıla şuymuş buymuş yaw istanbulun ankaranın oranın buranın gelirini benim nüfussayıma bölüp işte bukadar kazanıyorsunuz demek milleti aptal yerine koymaktır bu bakanlar geldiğinde hayırlı biişten vazgeçtim eldekilerden olmasak diye korkuyorum yaa konuşacak çok şey varda sonra siyaset yapıyorsunuz diyecekler yalakalar eğer sivasım küçülecekse göç devam edecekse tarım hayvancılık sanayi turizmde arpa boyu yol almıyacaksa türkiye büyüyormuş banane kardeşim büyüyeceksek hep beraber büyümeliyiz
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla