Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.09.2012, 12:48   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR
 
Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 1.847
Tecrübe Puanı: 973 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Proje çok ama artık vakit yok



2014 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerin öne alınmasının netleşmesiyle birlikte Mevcut Belediye yönetiminin de vakti iyice daralmaya başladı. Ortada yapılmayı bekleyen birçok projenin olmasına rağmen bu projeleri kimin gerçekleştireceği merak ediliyor. Görevi devralmasından sonra birçok projeyle gündeme oturan Mevcut Belediye Başkanı Ürgüp, bu kadar proje bolluğunun yanında henüz elle tutulur bir şey yapamaması her kesim tarafından eleştirilmeye devam ediyor.

Nisan 2014’te yapılacak olan Yerel seçimlerin erkene alınması neredeyse kesinleşti. AKP ve MHP yetkilileri ortak bir kararla Yerel seçimlerin önümüzdeki yıl 27 Ekim’de yapılması karara bağlandı. Bu tarih CHP yetkililerine de sunularak, karara bağlanacak.

2014 yılı Mart ayında yapılması gereken seçimlerin 2013 yılı Ekim ya da Kasım ayında yapılması için AK Parti harekete geçti. Yapılan görüşmeler çerçevesinde seçimin öne alınması için AK Parti ve MHP anlaşmaya vardı. 30 Ağustos yapılan AK Parti ile MHP arasında yapılan ilk görüşmede 27 Ekim 2013 tarihi öne çıktı. AK Parti’nin erken yerel seçimler için bir sonraki durağı CHP olacak.

Bu görüşmeden sonra ise 3 partinin grup başkanvekilinin bir araya gelmesi bekleniyor. Yerel seçimler öne alınması için Anayasa’ya geçici bir madde eklenecek ve 29 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin 27 Ekim 2013 tarihinde yapılması önerilecek. Düzenleme Anayasa’ya eklenecek geçici bir madde ile yapılacak.

Yerel seçimlerin öne alınmasıyla birlikte şuan da BBP yönetiminde olan Sivas Belediyesi’nin önümüzdeki sene yapılacak seçimlerde görevi devretmesine kesin gözüyle bakılıyor. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybetmesinin ardından görevi AKP’den devralan BBP yönetimi bugüne kadar aradan 3,5 yıl geçmesine rağmen, Sivas halkına elle tutulur bir şey yapamaması yerel seçimlerdeki şansını da oldukça azalttı.

Göreve geldiği günden biri birçok proje ile reklamını yapan Mevcut Belediye Başkanı, ne yazık ki şu ana kadar hayalini kurduğu büyük projeleri hayata geçiremedi. Vakti iyice daralan mevcut Belediye yönetiminin eli ayağı bir birine dolaşırken, son demlerinde ne yapacaklarını şaşırmış duruma geldi.

Hatta ilk dönemlerinde yapacağına kesin gözüyle bakan fakat zaman daraldıkça yapacağına gözü kesmeyen Sebze Hali Projesi ve Kardeşler ormanı mesire alanı projesi gibi bazı projeleri Sivas Belediyesi’nin resmi internet sitesinden kaldıran yetkililer sitede bulunan bur çok projede de halen elle tutulur bir iş yapamadığı belirtiliyor.

Mevcut Belediye Başkanı’nın önümüzdeki yaz sezonunda hangi çalışmalarının reklamını yaparak oy toplama çabasına gireceği merak edilirken, bu döneme kadar diğer tüm projelerde ne kadar yol kat edebileceği de sorgulanıyor.

Sivaspostası
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla