Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 17.09.2012, 14:08   #21
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: _DuMaN_58 - sivaslınet tartışıyor..

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Başından beri söylemiyorsun. Biz zaten başında yazdığın cümleyi irdeliyoruz.

Durumu(yanlışlığı) kurtarmaya çalışıyorsun. Tek başına kurduğun bu cümle, kendi içinde anlamlı, olumluk ifade ediyordu. Yanlışlığını belirtmedin. Ben ikaz ettim. Yanlış olduğunu vurguladım. Yanlış olmasa neden karşı çıkayım? Seni desteklerdim.

O "başındaki" ikinci kurduğun cümlen de yanlış. Ona da yarın devam ederiz.

Kolay gelsin.

Bu konuda 4 numaralı iletimde bulunan 2. madde de," Bu iki cümle kesin bir yargı değildir." demiştim. İşte burada senin bu cümleleri yanlış anlamamanı istedim. Bu yüzden dedim ki, yukardaki maddede yazdıklarım gibi anlamalısın dedim. İşte bu yüzden başından beri söylüyorum aslında.
Ama sen şunu bekliyorsun, illa yazdıklarım arasında "başından beri söylüyorum" kelimeleri geçsin istiyorun. Ancak o zaman kabul edeceksin gerçekten başından beri söylediğimi.
Bir ünili bir cümle söyler, ilkokul mezunu anlayamayabilir. Bir prof. cümle söyler ünili anlamayabilir. İlkokul mezunu bir cümle söyler prof. anlamayabilir.

Durumu kurtacak birşey yok sivaslınet, başta ne söylüyorsam sonda da aynı şeyleri söylüyorum.