Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 18.09.2012, 15:49   #5
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1321 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: AKP TUTUŞTU!

Hayatımda 1 dakikamı bile bir partiye ayırmadım..Ama sen bir partinin doğrudan adamısın..Şimdi,sen mi objektifsin ben mi?
1-Eski Sanayide şuan yapılan sadece ve sadece gasptır.Başka hiçbir şey değil.İnsanlar orda ateşin altında yıllarca emek verdi ve sen gelip onların hakkını çalmaya çalışıyorsun.Yıktığın bir tane dükkan.Göz boyuyorsun..Ordaki bir metre yol ile kaldırım ile insanların binbir emekle aldığı yerleri aynı fiyattan değer veriyorsun.Yüz soru soruyoruz bir tanesini cevaplayamıyor başkan sonra kapısından kovuyor.Başkan bilmiyor bu projeyi sen hiç bilmiyorsun.
2-Biz şehir artık trafiği kaldırmıyor diyoruz başkan çıkıyor şehrin tam göbeğine kültür merkezi yapıyor.Üstelik hazinenin otopark yapım şartı ile devrettiği yere..
3-Paşabahçe'de yapılan iş bildiğimiz peyzaj çalışmasıdır.Sıcak Çermik'te hedeflenen kapasitenin 10'da biri bile olmadı..Muhsin Yazıcıoğlu bulvarından önceki gün geçtim..Toprak düzlenmiş hepsi o kadar..
4-İş yavaşlıyorsa suçlu kesin Çedaştır,bilmem kimdir..Başkanın seçimden önce,tüm kurumlarla müthiş bir koordinasyonla çalışacağını vaad etmişti.Bu mudur müthiş uyum?
5-Benim mahallemde sular duyurusuz habersiz kafasına göre kesiliyorsa Spor Kompleksin de umrumda değil..Benim köyümde bile bu kadar sık suyum kesilmiyor.
Sami Aydın ağaçları kesip başkalarını getirince soyguncu,hırsız diyordunuz.Aynı işi BBP yaparsa iklime uygun ağaçlar oluyor..
Ben kışın arabamla binbir rezillik çektim.Saat 7de istasyonda bile bir tane temzilyeici kamyon greyder görmedim.Mahalle araalrını söylemiyorum bile.Sonra çıkıyorkonvoy yapıyor greyder tanıtıyor..