Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt?
"Her çocuk İslam fıtratı üzerine doğar, sonra onu terbiye eden ana-baba,
Yahudi iseler Yahudi ahlakıyla; Hıristiyan iseler Hıristiyanlıkla,
ateşperest iseler Mecusilikle ahlaklandırır."(BUHARİ)
Bu hadisi nereye koyalım?Ne demek önce ırkına ait özellik gelir? Bir müslüman ırkını inancının önüne geçiremez
|
La edri Genetik biliminde çığır açan bu yaklaşımını lütfen dünya bilim camiasıyla paylaş..
O kadar genetik okudum çalışma yaptım, ama dinsel inançların genetik olarak taşındığını ilk kez senden duyuyorum..
İnsan taşıdığı genetik mirasla doğar. Bunlar tek tek kodlanmıştır. Genetik miras da öncelikle ırksal detaylardır. En basit örneği tip, boy pos, kaş göz dür...
Fiziksel detaylar dışında diğer bir taşınan özellik yapısal özelliklerdir. Mesela hastalıklar, görünme oranları, hormonal detaylar vs vs..
Sen şimdi Müslüman Hintliye Budist Hintliyi , ya da Protestan Anglosaksonla Katolik Anglosaksonu nasıl ifade edeceksin. Bunlar önce Hintli ve Anglosakson dur, sonra Müslüman, ya da Budist, Katolik ya da Protestandır..
Güzel kardeşim sen akıllı birine benziyorsun, okuyorsun, ama neden bazen bu kadar mantık, bilim, insaf dışına çıkabiliyor, nasıl bu kadar abes yaklaşımları sergileyebiliyorsun anlayamıyorum..