Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.09.2012, 11:38   #25
aktassa
Usta Yiğido

aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Tecrübe Puanı: 703 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: AKP TUTUŞTU!

Şimdi olay her zamanki gibi kişisel çatışmalara dönüşmüş. Buna tam fırsat vermeden bende naçizane sorularımı ve fikirlerimi sunmak isterim.
Sn ÜRGÜP çok iyi niyetli bir beyefendidir. İçinde Diğer başkanlarda olan "bugün ne kazandım vb." duyguları bulunmayan bir insandır. Çalışmalarını gayet iyiniyetle yapmaktadır ama etrafındaki danışmanlar asıl bu işin ve pasif kalmanın sebebidir. Bir insan hele ki yönetici ise herşeye tek başına ulaşamaz. Bu imkansız. Burada yardımcılar, danışmanlar giriyor ve maalesef Sn ÜRGÜP ilk olarak burada kaybediyor.

Arkadaşımızın birisi yolların darlığından, kaldırım yapılmasından şikayet etmiş. Pardon ama benim bu konuda sorum açık ve net.
Yolların daraltılıp kaldırım yapılmasının mimarı olan DR. Mimar kimdir? Hatta kendi başkanlığı döneminde google arama motoruna "Kaldırım S***" yazdığımızda google'ın arama önerisinde ilk çıkan şey
-"Bunu mu demek istediniz, Sivas Belediye Başkanı Dr. Mimar S*** A****"
Birşeyleri bozup işlemediğini görünce suçu hemen sonrakine atmak ADALET midir?

Mete209 kardeşimize de sormak istediğim birtakım şeyler var tabi.
Dünyanın en zenginlerinden BİRİ ile DÜNYANIN EN ZENGİNİ arasında fark var mıdır yok mudur?

Doğan ÜRGÜP'ün beğendiğim işlerinden birisi de mezarlıkların hali idi. Özellikle Yukarı Tekke mezarlığında akrabası bulunanlar bilir. Eğer benim gibi 2-3 yılda bir memleketinize gidebiliyorsanız ve mezarlığa uğrarsanız mezardaki tanıdığınızı bulamama tehlikeniz vardı otlardan. Şimdiki yeni düzen çok güzel olmuş.

Şakşakçılık yapmaya da gerek yok. Madem Objektif olalım dedik gördüğüm eksik yanları da söyleyim Sivasta yaşamayan bir Sivaslı olarak.

Sivas'ın bütçesi belli. Hele de Belediye hükümet partisinden değilse maddi anlamda ambargoya hazır olmalısın. Sen bu şartlarda gidip iyi niyetli olarak gittin 5 kocaaaman otobüs aldın, kamyonlar aldın, kepçeler aldın. Çok güzel Allah razı olsun da. Bunları aylarca belediye önünde neden sergiledin? Vatandaşa hizmet için alınmadı mı bu araçlar? Gözteri yapacağına hemen hizmete sunsanıza.
"Bakın bunu bel aldım" görgüsüzlüğüne hiç mi hiç gerek yoktu. Birde utanmadan koca kamyon ve kepçelere kırmızı kurdale sarıp belediyeye diktiler. Tamamen Görgüsüzlük...

Bir kızdığım nokta ise şu tarihimizle övündüğümüz memleketimizde tüm tarihi medrese ve hanların yıllardır tadilatta olması. Kardeşim yeniden mi inşa ediyorsun? Sen turistik bir şehir olacağım diyorsun. Tarihi yerlerini görmeye gelen turistlere, kapalı kardeşim, git şimdi diyorsun. Tamam vakıfların sorumluluğunda bir olay olabilir de sende belediye başkanısın. Halkını bu konuda aydınlattın mı? Vakıflara baskı kurdun mu? Ankaraya durumun önemini bildirici ne yaptın? Oradaki göreviniz Bostan korkuluğu olmak değil ki. Şehrinizdeki bazı olayları yerel yönetici olarak halkınızla paylaşıp yetkililere baskı kurmanız da gerekir.

Ben haksız mıyım arkadaşlar Allah aşkına?