Alıntı:
kuzu_58 Nickli Üyeden Al?nt?
nasıl zamanında sami aydın ZEKİ SARILARLA fikirleri uyuşmadı istifasını istedi veya istifa ettirdi şimdide doğan ürgüpün uyuşmamıştır
sen belediyeyi bırak türkiye cumhuriyetinin başbakanının verdiği söze bak size müjde veriyorum sivasa elim boş gelmedim dedi 35.000 kişilik stadyum olimpixs yüzme havuzu ,güreş eğitim merkezleri,atletizim pisleri olacak dedi 8 yıl geçti
şayet sen kendi ön yargılı olmadığı söylüyorsan bunları eleştir,
bölge hastanemiz 1200 yatakdan 600 yatağa düştü,koskoca sivasa adliye sarayı diye kulube yapıyorsunuz bunları eleştir,
tarihi eserlerimimiz içine ettiniz restorasyon yapacağız diye kalenin dibinde oturuyorsun gök medreseye bakarken hiçmi vicdanın sızlamıyor utanması arlanması sıkılması olan insan o güzelim şaheseri öyle çürümeye bırakırmı bunu siz yapıyorsunuz,
nerde yıldız dağı kayak tesisleri kaç lira para aktardınız kayseri erciyese 5 trilyon hibe ettiniz 8 yıldırki sivasa zerre kadar bir yatırımınız yok bana belediyeyi eleştirerek siyaset yapma sivasa yaptığınız yatırımları yaparak siyaset yap ne yaptınız başlayıp bitirdiğiniz bir proje ismi istiyorum
|
Ben AKP'li değilim diyorum,siz ısrarla bunların hesabını verin diyorsunuz.
İlla duymak istiyorsanız söyliyeyim."Sivas'a verilen sözler tutulmadı,Sivas AKP iktidarından en çok ihmal edilen illerden birisi oldu".AKP'nin Sivas bakışını söyledim işte..
Ancak belediye de çalışıyor hizmet ediyor demeyin artık.