Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.09.2012, 14:45   #5
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 01:23

Tecrübe Puanı: 1821 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Zabıta Esnaflara Operasyon Düzenledi

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
öncelikle hayatım boyu zabıtalardan nefret ederim halada öyle elbetteki kimsenin sağlıylada kimsenin oynamasınıda istemem burası ayrı mesele aklım yetti yeteli iktidardaki yada yereldeki zihniyet farketmez hepsinin ağzından halkçılık hakçılık düşmez gel görki yaptıkları eylemlerle nasıl taraf olduklarını gözlerimle gördüm halada istedikleri adamın evi 3 cm yüksek diye ykarlar istedikleri adamada çıkabildiği kadar imar verirler kaçak yapı diye gelir garibin evini başına yıkarlar kaçakyapıların sahipleri yandaşsa onlara kolaylık için 2 b 3d diye sahtekarlık işleri çıkartırlar halkada kaçağa göz yummuyoz palavralarını okurlar gelgörki aynı yapılanmaya yasak bölgede belediyenin mensup olduğu bi sahtekar villa yapmıştır gökdelen yapmıştır güngelirki o yapının sahibi siyasi partilerde önemli şahsiyet olmuştur garip gurebanın ekmek parası için satmak zorunda oldukları çorap kazak gömlek pantalonlara el koyarlar sonrada bunu yandaşlara daıtıp sosyal belediyecilikten bahsederler aslında o zabıtaları işten çıkartsalar eminimki evlerine helal bi lokma götüremezler çoğu değil memur olmaya çoban bile olacak kapasitede değilller anca bi partinin yandaşı yalakası çanakçısı oldukları için torpille iş güç sahibi olmuşlardır işleri güçleri başıboş it sürüsü gibi toplanıp garibanlarla uğraşmaktır hepsi böyledir zihniyet farketmez garibanın arabasına el koyarlar bozuk mal satan ensesi kalın dükkanda dayak yerler gecekonduyu yıkarlar kaçak gökdelene gelince kuyruklarını kıstırır kaçarlar bu böyledir
bravo muammer58 sizi tebriik ediyorum emiinim çok gönüllere tercüman oldunuz yerden göğe haklısınız teşekkür ediyorum.kardeşim çok yerinde konuşmuşunuz, şaka değil emiin olun çok ciddiyim o zabıta bozuntuları kendini bayaa yetkili bırak polisi komiser gibi görüyorlar nefret ediyorum, son derece nefret ediyorum o gariban işportacıların zaten sermayeleri olsa bi yer açar otururlar yok işte naapsınlar çocuklarına ne şekilde ekmek götürsünler, sonra vatandaş intihar etti işsizlikten, yok vatandaş kafayı yedi falan derler.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla