Cevap: SPOR KOMLKEKSİ'NE DEV AÇILIŞ!
Ben de size bu proje ile ilgili bir duyumu paylaşayım:Bu proje Sivas G.S.İl Müdürü Salim KILIÇ trafından Sayın Doğan ÜRGÜP e önerilen bir projedir.Bunu bizzat Salim KILIÇ geçen yıl canlı yayında yerel bir kanalda açıklamıştır...Salim Bey konuşmasında :Başkan Ürgüp ün Paşaçayırı ile ilgili spor tesisi yaptırma düşüncesini duyunca;kendisine buraya hem 4 Eylül spor kulübü,hem de Sivas halkının yararlanacağı bir spor kompleksi yaptırmasını istediğini;sayın Ürgüp ün de bunu memnuniyetle kabul ederek şu anda bitmek üzere olan Stat,sentetik saha ve İdari binadan oluşan projeyi yaptırdığını canlı yayında bir yerel kanalda söylediğini ben duydum...Öyle ya da böyle bu proje şu anda gerçekleşmek üzeredir;önemli olan bu projenin gerçekleşip Sivas halkının hizmetine sunulmasıdır...Çünkü burası Belediye ait bir tesis değil,G.Spor İl müd. ne ait olan bir teisti..Burada Amatör maçların yapıldığı 2 tane toprak saha vardı..Burası Sayın D.Ürgüp e stat,sentetik saha ve idari bina tesisi yapmak şartıyla devredilmiştir..Başkan da buraya güzel bir proje yaptırıp tesisi tamamlama aşamasına getirmiştir.Ekim ayında da açılışı yapılacak..En son cuma günü merak edip M. Yazıcıoğlu Spor Kompleksinin yapıldığı yere gittim..Tesiste hummalı bir çalışma vardı;kepçe ve Greyderler ,kamyonlar tesisin dışındaki alana toprak döküp burayı asfaltlamaya hazırlanıyordu..Tesis gerçekten çok muhteşem olmuş arkadaşlar;inanıyorum ki gelecekte bu tesislerden çok sayıda sporcu yetişecektir...Stat çok şirin gözüküyor;idari bina da öyle...Bu tesis SİVAS'a ve Türk Sporuna Hayırlı Uğurlu Olsun;emeği geçenlere çok teşekkür etmek gerekir diye düşünüyorum...
|