Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 30.11.2012, 22:41   #15
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4582 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: OKULLARDA KIYAFET SERBEST

Alıntı:
Pusula_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Okul bir eğitim bir disiplin ve hayata hazırlma kurumudur. Buda belli bir kural ve standartlık, giyim tarzı gerektirir. Kimin öğrenci kimin öğrenci olmadığı nasıl anlaşılacak. Anlındamı yazacak?
Veliler ünüforma almaktan kurtulmuşmuş bir yıl boyunca giyeceği üniformayı alamayan veliler hergün değişik giysi giymesi gereken giysileri nasıl alacak bu nasıl mantık anlayamadım? Uyuşturucu satanlar okul önlerinde daha rahat haraket edecektir, okula girp çıkmaları daha kolay olacaktır tek faydası budur.
Hiçte iyiye giden şey yok herşeyi birbirine karıştırdılar ülkemizde bazı şeyler iyiye gitmezken bu tür gereksiz şeylerle halkı oyalamak birşeyler yapıyormuş gibi görünmekten başka bir şey değil!
Üniforma nerelerine batmış nesi rahatsız etmişki böyle saçma sapan bir uygulama yapılıyor deli saçmasından başka birşey değildir. Bu karar hangi ilgili kurumların görüşleri alınarak alınmışır? Kesinlikle iptal edilmesi gereken bir karar! Umarım bu yanlıştan bir an evvel vazgeçilir.

Pusula_58, edepsizlik etmeden bir konuyu tartisamaz misin? Herkes kendi fikrini söylüyor ben de kendi fikrimi söyledim, kabul eder veya etmezsin ama terbiyesizce ifadeler kullanarak kendi seviyeni düsürürsün. Bir daha ki yorumlarinda efendi olmayi dene.