10.12.2012, 22:00
|
|
|
Yasaklı
58MUAMMER58 Şuan
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11
|
Cevap: Sami Aydın neleri,Nasıl yapmış?
sami aydına hırsız demekle hortumcu demekle hiçkimse etkilenmiyor halkımızda böyle şeylere itibar etmiyor başbakanada hırsız hortumcu diyen milyonlarca insan var fakat kimse peşinden araştırma kovuşturma yapamıyor hangi polis savcı hakim başına iş alır tüm iddalara rağmen türkiyenin 2 kişiden 1 nin oyunu alıyor bu iktidar döneminde A.K.P li belediye başkanı bakan müsteşar muhtar vs kimsenin suçlu bulunacağına inanmıyorum nezamanki iktidar el değiştirir ozaman türkiyede hapise girmemiş akpli belediye kalmaz başta istanbul belediyesi ve ilçe belediyeleri ankara belediyesi olmak üzere isteyen istediği kadar hırsız desin bişey çıkmaz çıkartılmaz beni hırsızlığından çok sivasa yaptıkları yada yapmadıkları işler ilgilendirir 5yıl iktidarın tüm gücü elindeyken sivasa ne kazandırmış 5 yılda bir aksu projesi var bide merkezde eskiden cıbıllar parkı denilen yerin kelaynağa çevrilmesi yüzlerce ağacın katledilmesi var ben başka bişey görmedim gören bilen duyan varsa yazsın öğrenmiş olurum doğan ürgüp beye gelince seçilme şartlarını herkes biliyor muhalefet partisi olmasına rağmen elinden gelen işleri yapmaya çalışmıştır rahmetli yaşamış olsaydı daha farklı olurmuydu bilemeyiz yaptığı işler sivas için yeterlimi ?sivası havalandıracak hızla büyükşehir olmasını sağlıyacak görünümünü değiştirecek porojeleri varmı ?koca 5 yıl geride kalıp işte otogar yaptık bilgi evi kültür evi huzurevi yaptık 2000 kişilik stad yaptık şukadar kaldırım yaptık bukadar park yaptık bu kadar duba çaktık derse ayıp olur bu işleri burdaki kim olursa olsun hepside yapabilirdi süreside kısaldı bu sürede çok daha fazla hizmetler olmasını beklerdim şahsen üniversiteyle şehrin iletişimini sağlaması ulaşımının kolaylaştırılması gerekliydi hatta 2. 3.üniversite kurulması için daha fazla mücadele etmesi organize sanayi bölgesine daha fazla önem vermesi hal esnafının yıllardır süren perişanlığına çözüm bulmasını beklerdim sivasın yıllarca aynı görünümde olmasını kabullenemiyorum eski 40 50 yıllık binaların yıkılıp yerine uydu kentler yapılmasını beklerdim ben sivasa 4 katlı evlerden fazla yüksek ev istemiyorum demek nedemektir ? mevcut 7 8 katlı yerlere 20 30 kat imar verip müteahhitler hem modern binalar yapıp eski binalar yerine yeni modern binalar yapılır hemde şehrin görünümü 3 4 yıl içinde bambaşka olurdu 3 ylldır daha imar çalışması bitecek çok gecikti buiş sami aydına gelince bence tekrar aday olması için insanda biraz yüz olması gerekir ne yaptında yaptıkların yapacaklarının teminatı olsun iktidarın gücünü sivasa niye aktaramadın demezlermi adama haa şuna güveniyor olabilir A.K.P SİVASDA değil sami aydınyada başka bir adayı herhangi köpeği eşşeği yada öküzü aday yapsa hatta hiç aday göstermese yine yüzde 50 alır çünkü insanlar öyle şartlanmışki ampulü gördümmü sivrisinek gibi üşüşüyor bu konuda kimseyle iddalaşmam yüzde 50 de 60 da 70 deolası oranlardır benim için önemli olan sivasın kazanmasıdır yılların ihmalliğinin ortadan kaldıracak şehrin sülietini değiştirecek adayın kazanmasını beklerim sami aydın o kapasitede değil 
|
|
|