Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.12.2012, 20:17   #154
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivas Belediyesinin Çalışmalarından Memnun musunuz?

iktidarda olmalarına rağmen sivasa çivi çakmadıkları gibi çakılmışlarıda söktüler sivasa hizmet yapmaya kalkanlara pislik atmak için satınalınmış adamları kameraya abuk sabuk konuşturmak adamlık değil siyaset erkekçe yapılmalı böyle sivasın adını türkiyeye yanlış duyuran videolarkimseye bişey kazandırmaz sadece akp yalakçılarının egolarını tatmin eder böyle soytarıvideoları değil hizmetler yarıştırılmalı ben insanca efendice soru sordum sadece akp li belediye başkanı değil merkezi hükümet dahil sivasa ne kazandırmışlar gözle görülen bunun cevabını bekliyorum ?sivasımız durduğu yerde duruyordu malum zihniyet taaki dikimevini kapatanabölge müdürlüklerini kayseriye kaydırıp yada kapatıp tarımı hayvancılığı sivasta yerlebir edip yüzbinlerce kişinin şehirden göçedip sivasın büyükşehir olmasını engelliyene kadar sivasa gözle görülür hizmet yapsalardı sivas bugün çok başka olurdu ben yapılan hizmetleri sivas için yetersiz buluyorum işte biz daha çok asfalt döktük daha çok kaldırım döşedik denilebilir ben şehrin silüetinin değiştirilmesini bunun için imarın buna göre düzenlenmesini sivasın kocaman şantiyeye dönüşmesini 2. 3. üniversite yapılması için arsa tahsisi filan yapılmasını beklerdim yapılan hizmetleri burdaki herkesde yapacak kapasitede görüyorum boşa geçen 10 yıl diyebiliriz osmanlıdan sonra sivas hızla köyleştirildi halada devam ediliyor
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla