Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Okullarda serbest kıyafet Sivas'ta hayata geçiyor
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.12.2012, 09:46   #5
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 05:48

Tecrübe Puanı: 727 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Okullarda serbest kıyafet Sivas'ta hayata geçiyor

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ama kıyafet özgürlüğüne nasıl karşı çıkayım? Bu demokrasidir, özgürlüktür. Otoritenin dayatmasının sonudur. Kim yaparsa yapsın. Benim için önemli olan özgürlük.

Eğer kıyafet özgürlüğü türban dayatmasına dönüşürse, endişeniz varsa, bunda zaten hem fikiriz. Ama bana bunu bahane ederek üniformayı savunamazsınız.

Otoritenin fikir(inanç, ideoloji vs.) dayatmasına da kıyafet(üniforma) dayatmasına da karşıyım.
Öz eleştirim:

Bu savunduğum fikrim(kıyafet serbestisi) özünde doğru olmasına rağmen, bu iktidarla da olsa uygulanabilir düşüncesinden vazgeçtim. Zira şimdiki yönetim artık demokrasinin olmazsa olmazı kuvvetler ayrımınını bile istemiyor. Amaç antidemokratik bir düzen ve tek adamlık. Yani dikta rejim.

Yanlış kapıdan girilerek doğru kararlar alınamaz. "Kıyafet serbestisi(özgürlüğü)" ancak demokratik bir düzende ve iktisadi eşitlik ortamında olabilir.