Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.12.2012, 16:10   #5
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: MUSTAFA MUTLU YAZILARI

Alıntı:
sivaslınet Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Demokratlık diyorsun ama demokratlığı, demokrasiyi bildiğinden emin değilim. Zira demokrasilerde siyasetçiler de dahil tüm kurumları denetleyecek kurum yargıdır. Demokratik cumhuriyetler hukuk devletleridirler. Gerçek hukuku temsil eden bağımsız yargıdır.

Sizlerin, yani hilafet yanlılarının, asıl karşı çıktıkları demokrasidir. Açık ve dürüst olalım.
sizlerin derken beni hilafet yanlısı ilan etmişin ya okuduğunu anlama yeteneğin kısıtlı yada ben yanlış yazmışım kimse kimseden hesap sormasın tüm yargı organları lav edilsin devleti son kuruşuna kadar soysunlar hortumculara hizmet edilsin diye birşey yazmadım benim tepkim halkın büyük çoğunluğu tarafından it kadar değeri olmayan seçimle asla buülkede muhtar bile olamıyacak kişilerin halkı aşşağılayıcı horlayan kendi karanlık fikirlerini atatürkçülük adı altında lanse edip cart curt konuşanlaradır onları savunanlaradır herkes görevini yapmalıdır demokrasi dışındaki kişi ve kurumlardan medet beklenmemelidir bunu demeye çalışmıştım açık ve dürüstüm demoktatlığıda demokrasiyide herkese ders verecek kadar iyi bilirim nasıl hilafet yanlısı edildim gözünüzde hayret ettim ne kadar hilafet yanlısı ve yandaşı varsa hepsinin canı cehenneme olsun kula kulluk etmedim ömrüm boyunca bundan sonrada etmeyede niyetim yok hilafet yanlısı ilan ettiğin kişi sizin demokrat bildiğiniz zihniyetin desteklediği meclise soktuğu destek verdiği terör örgütü tarafından kurşun yağmuruna tutulmuş kişidir en güzel yıllarını cudide gabarda devlete vermiş karşılığında hiçbir iyiliğini görmemiş biridir atatürkün askeri olmak terör örgütü yandaşlarıyla gösteri yapmak 2 3 bin eroyla askerlik yapmak değil demokrasi dışı kurumlardan kişilerden darbelerden askerden medet uman zihniyete mensup kişilerle ne atatürkçülüğü nede demokrasiyi ve demokratlığı tartışırım
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla