Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt?
Hala sözleşmeden haber yok.. Kaçamak cevaplar. Kimse başkasının haksız teklifini kabul etmek zorunda da değil. Zaten ona da teklif denmez. "Ya kabul edeceksin, veya tümden kaybedeceksin"
Benim daha kimi desteklediğimi bile bilmeden havaya laf atmakla da olmuyor bu işler. Gerçi birilerine yaranmak lazım. Onun için "adamın birileri" hep çıkar. Çıktı da bu ülkede. Adalet, kanun deyip de "iste yada isteme yıkılacak" mantığı rahmetlinin savunacağı bir mantık değildi. Ve inan benim diyen adamdan çok daha iyi tanırım kendisini.
Unutmadan ekleyeyim. Dediklerinde katıldığım tek şey "sizin gibilere cvp bile vermemek lasım" oldu. Gerçi Türklüğü ile, vatanseverliği ile gurur duyduğunu iddia eden bir neslin Türkçemizi bu derece tahrip ederek kullanması çelişkili de olsa, cevap vermeme konusunda haklı olduğunu da belirtmeliyim. Eeee. Verilecek cevap olmayınca tabi...
|
He gardaş hee, biz de öle diyoduk.. Siz şimdilik çalıp oynayın Laedri de kafa dengin zaten aynı dilden konuşuyosunuz ayrıca ben bbp'liyim filan demedim herhangi bi siyasi partiyle alakam yok bilip bilmeden knuşmayalım.