Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - SİVAS'IN İNCİSİ 'TURKUAZ PROJESİ'
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.01.2013, 16:49   #104
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1318 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: SİVAS'IN İNCİSİ 'TURKUAZ PROJESİ'

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben bu sitede senden ala seviyesiz bir üyeye denk gelmedim. ben burda ne belediyenin nede BBP adına yazmıyorum. öyle bir yetkimde yok.yani resmi belge yayınlayacak mercii ben değilim sayın devlet memuru! bak belediye binası orada hiçkimse o kapıdan geri çevrilmiyor. sanayii karşısındaki irtibat bürosuna belki hiç gitmemişsindir. çünkü aklın fikrin karalamakta! senin gibiler bu şehrin önünü tıkadı yıllarca! geri zihniyetlilerin bir örneği sensin. şimdi hemen bilmiş bilmiş ortaya çıkıp 'benim malımı çalıyorlar malını savunmak geri zihniyetlilikse en ala geri zihniyetliyim' yazacaksın eminim. ama yemin ederim çok komik duruma düşüyorsunuz! kimsenin malının falan çalındığı yok çünkü! bunu herkes biliyor ve herşey son derece ŞEFFAF! AMA SENİN GİBİLERİN ALGILAMA PROBLEMİ VAR! TÜM PROBLEM BU!

HIRSIZLIK KERVANI DEMİŞSİN!

ÇIK ORTAYA BELGELE! İDDİANI KANITLAYAMAZSAN ********** EĞER İDDİAN GERÇEKSE DE BELEDİYE ********* Kabulmü ?!
Ben kimseyi özel mesaj yolu ile tehdit etmedim,kimseye özel mesajla küfür etmedim,kimseye it köpek demedim.
Ben bu sitede en seviyesiz kişiysem,yukarda saydıklarımı yapanlar nedir sen söyle!
Senin bu projede merciin,yetkin ya da muhatap taraflığın yoksa boş konuşuyorsun demektir.Bense muhatabım.Malı kamulaştırılmak istenen,belediye ile çeşitli şekillerde irtibat haline olanım.Belediyenin bana ne verdiğini,ne sunduğunu,niye anlaşamadığımızı benden iyi bilemezsin.
Bir bellemişsiniz ofis var,belediye var git konuş.Cidden çok parlak bir fikir,bizim aklımıza hiç ama hiç gelmemişti.
Algılama sorunu sizlerde var.Yok şehir benim gibilerden tıkanıyormuş..Yüz defa söylüyorum yine söyliyeyim..Benim tereddütlerimi gidersin,bugün dükkanımı vereyim,yarın gelsin yıksın.Bu cümle çok mu karmaşık?Başka bir dilde yazılmış bir cümle mi?
Ofise git,belediyeye git görüş..Gitmiyor muyuz sanıyorsunuz?Şu sözleşmeyi bir görelim,ona göre anlaşım diyoruz.Hoooop,sözleşme yok.Daha yazılma aşamasındaymış..Koskoca 1 yılda bir sözleşmeyi yazamadınız mı?Buna da rağmen,yarın birgün ya da birkaç gün sonra sözleşme karşımıza çıkar.Ve bakarız ki gerçekten tereddüterimiz giderilmiş,malımız garanti altına alınmış.biz de dükkanı hemen veririz ve gelir buraya dükkanı verdik hayırlı osun deriz.Bu kadar basit!
620 dükkanın 1 yılda sadece 120 tanesini yıkabildinse,orda insanalrın çoğu haklarının yendiğini düşünüyordur.Bu da bu kadar basit!

İstediğimiz tek şey var:"Benim malımı,hakkımı koruyacak,garanti altına alacak tertemiz bir sözleşme"

Konu LaEdri tarafından (14.01.2013 Saat 17:02 ) değiştirilmiştir..
LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor...