Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.01.2013, 18:42   #135
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

nene-hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nene-hatun Şuan nene-hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2013 11:16

Tecrübe Puanı: 512 nene-hatun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SİVAS'IN İNCİSİ 'TURKUAZ PROJESİ'

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Nene hatun işin içini bilmiyorsun o mesaj yaklaşık 2-3 saat sitede durdu ve silinmedi. 2-3 saat sonra silindi ve üye hiçbir şekilde ceza almadı. ha bu arada ben bu canlı türünün siyasi görüşü ile alakalı hiçbir saldırıda bulunmadım isterse pkk lı olsun kalkıpta muhsin yazıcıoğlu'nu sevmiyor diye sataşmam çünkü böyle biri değilim. bence işin içini bilip bilmeden konuşma ve söylediklerinide tartıp ölçüp öyle konuş,üzerine vazife değil çünkü konuyu bilmediğin için.

!
Abdurrahman 58 ben bu sitede kimseyi tanımam anlayacağın kimse babamın oğlu değil.Ancak yazılardan takip ettiğim kadarını bilirim. Ancak konu BBP nin icraatlarını eleştirmek olunca çılgına dönüyorsun ve herkese açık bir forumda hiç sarfetmemen gereken sözleri sarfediyorsun.Bu konuyu bilip bilmemem önemli değil senin genel tavrın bu. Yazdıklarımda ölçüsüz tartısız herhangi bir şey yok. Senin yazdığın özel mesajı da gördüm burada.Halen yazabildiğine göre demek ki sana da bir şey yapılmamış. Ciddi bir sitede olsaydın eğer çoktan banlanmıştın hatta IP numaran bile. Ben senden yaşça büyük bir hemşehriniz olduğum için- hatta senden yaşça büyük bir oğlum bile var -ikinizi de uyarmak istedim. Alırsınız almazsınız sizlerin bileceği iş .Ama forum ortamında bunların alenen sürdürülmesi hiç hoş değil. Bunlara forum yönetiminin göz yumması da ayrı bir facia.

Editörün notu : Lütfen yorumlarınızı daha düzgün ve daha seviyeli yapın.. Konu amacından uzaklaştığı için kapatılmıştır.