Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.01.2013, 22:45   #17
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

blacksky Şuan blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.12.2015 16:21

Tecrübe Puanı: 755 blacksky isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Yılbaşı Kutlamaları

Yukarida bana cevap yetistiren arkadaslarin cahilliginden ben utandim..

1. si benim dine ne kadar yakin ne kadar uzak oldugum sizleri zerre ilgilendirmez.. haddinizi bilin.. kendinize gelin.

2. Yilbasini kutlamanin hristiyanlik motifleri zart.. zurt.. yaklasan tehlike cart curt.. zir cehalet baska bir sey degil.. sizin gibilerin sacma saplantilari gercek olsaydi simdiye kadar 15000 kere hristiyan bir toplum olmustuk.. sizin derdiniz isinize gelmeyen sekilde yasayanlari baski altina almak.

3. Akademisyenlik nedir ne degildir biraz okuyun arastirin.. yilbasinda hristiyanliga ait motifler yoktur.. noel kutlamasi baska seydir.. christmas baska seydir.. yeni yil kutlamasi baska seydir.. kavram kargasasi beyninizin kapasitesini asiyorsa zorlamayin.

4. Tekrar soyluyorum.. benim ya da baskalarinin yasantisi zorunuza gidiyorsa alin ilahiyat profesorunuzu de kendi istedigini gibi yasayin ama sakin ha sakin bana ne yapip ne yapmama gerektiginiz soylemeyin.. hele hele baski altina almaya sakin kalkmayin.. haddinizi bilin.. 10 senelik dinci, paraci iktidar ile simardiniz ama 3000 senelik boyun egmez Turk kani karsisinda geri adim atacaksiniz.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla