Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.02.2013, 04:22   #1649
35gürün58
Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35gürün58 Şuan 35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.03.2014 15:15

Tecrübe Puanı: 762 35gürün58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

İmralı da kim var 50bin insanın ölümünden sorumlu terör örgütü başı cani APO ,o zaman milletin gözünden kaçırmak için başbakanın ifadesi ile imralı deniyor ve bizler de öyle algılıyoruz adeta bir coğrafi yer adı halbuki işin gerçeği yer adını yani imralı sözcüğünü kaldır gerçeğini koy o zaman ne oluyor işin aslı AKP-APO PKK anlaşması... işte halkın gözüne böyle perde indiriyorlar, sorgulama yeteneği olan duyarlı vatandaşlar geerçeği biliyor da sorgulama yeteneği olmayan her okuduğunu doğruymuş gibi algılayan vatandaşlarımız ? işte ülkemizin bu duruma gelmesinde maalesef bu kesimin de vebali payı çok büyük..

İMRALI ANLAŞMASI !

Melih Aşık Açık Pencere

Erdoğan ve BDP lideri Demirtaş’ın karşılıklı demeçleri gösteriyor ki...
“PKK’ya silah bıraktırıyoruz” sloganı ile başlatılan İmralı açılımı yarı yarıya şekillenmiştir.
İktidar, Apo’nun koşullarını iyileştirecek, KCK’lileri affedecek, anadilde eğitim ve özerklik yolunda adım atacak...
Karşılığında BDP, AKP’nin başkanlık sistemini destekleyecektir...
Anayasa’dan “Türk” sıfatını çıkartmak konusunda iki parti anlaşma halindedir.
PKK gidecek, terör bitecek lafları da havadadır. Halkı narkozlamak için ortaya atılmıştır. PKK bugün gider gibi yapar yarın döner... Aldığı tavizleri cebine koyar yarın yenilerini ister. PKK tasfiye olmadan atılan her adım karşı tarafca taviz sayılır, yenileri istenir.
Bir dostumuz diyordu ki dün:
- Ben en çok Türk adını değiştirme girişimlerine milletin bu kadar sessiz kalmasını yadırgıyorum...
Diğeri şu yorumu yaptı:
- Millet terörle, ev baskınlarıyla, telefon dinlemeleriyle, yargıdaki hukuksuzluklarla, hapis korkusuyla şoka uğratıldı... Ulusal reflekslerini yitirdi. Yaratılan tartışmaların amacı da zaten buydu.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla