Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 22.02.2013, 21:21   #7
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Milliyetçiliği ayaklar altına almak bu kadar kolay olmamalı

kürt milliyetçiliğini kim ayaklarının altına alır almaz bilemem fakat türk milliyetçiliğini kimse ayaklar altına alamaz enazından buna kimsenin hakkı yok A.K.P zihniyetinin hiçbir hakkı olamaz türk milliyetçiliğinden kastım vatanın bölünmez bütünlüğü ülkede yasıyan hertürlü etnik yapının eşit ve hür olarak biradada yasanması vs ülke nerden nereye gelmiş millet ayakta uyuyor pkk ilk çıktığındanberi kürdistan hayali kuruyordu tc devleti şiddetle karşı çıkıyordu bu uğurda nice koçyiğitler şehit oldu nice delikanlıların kolu bacağı gözü feda odu şimdi A.K.P zihniyetinin eşgüdüm ortaklığı sayesinde yanıbaşımızda kürdistan devleti kuruldu para birimi var basbakanı cumhurbaskanı var 300 bin kişilik ordusu var aslangibi abd gibi abileri var imralıyla müzakere baslıyacakmış ne gam negam oğlunu 20 gün asker eden evlat acısı nedir bilmeyen insanların bunu anlaması zor O şakşakçı kesiminde özellikle bayan akp lilerin zoruna gideceğini sanmıyorum çünkü biyerleri kesilmemişki acı duysun birileri gibi hergece 13 ay boyunca 12 saatnostop nöbet tutsalar arkadasları kolunda ölseler yağmur gibi kursun yeseler çatışmadan çıkan arkadasının omuzuna elini attımı omzundan koca bir parçanın koptuğunu görseler nedemek istediğimi anlarlardı şimdi onlar hakkındada bişey derdimde nasılsa silinir msj diye yazmıyorum neticede haramın üstüne inşaat kuranlar yanlarına aldıkları asiret reisleri pkk baronları sigara esrar eroin bilumum hertürlü kaçakçılık sebekesi liderleri kaçak elektirik su kullanan otobüse orta kapıdan binip bilet atmayan 10 dönümlük yeri 100 dönüp gösterip devletten tarımparası alan devletin ormanını yağmalattırıp yok 2 B YOK 3 B gibi sahtekarlık oyunlarıyla 3 30 paRaya inanılmaz ranta konanların vatan millet sevgisinden bihaber kimselerin elleri üstünde hortumcuları yandaş müteahhitleri ihya eden zihniyet bu imralıyla müzekare etmesinin türkçe meali şudur ya apooo yıllarca senin pkk yla silahlı mücadele ettik öldük öldürdük gelinen noktada ne asker tükendi nede senin dağdaki çakalların biitti biz bu işi ne sosyal ne ekonomik ne askeri yönden beceremedik geldik seninle masaya oturmaya 7 cihana yenilmemiş geçitvermemiş koskoca TC DEVLETİ eşikiya başına boyun eğmiştir benim anladığım bu yazıklarolsun
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla