Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.03.2013, 01:32   #14
aktassa
Usta Yiğido
 
aktassa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
aktassa Şuan aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.04.2016 20:30

Üyelik Tarihi: 13.10.2010
Mesajlar: 1.194
Tecrübe Puanı: 693 aktassa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Milliyetçiliği ayaklar altına almak bu kadar kolay olmamalı

- Metiner saçmalıyor, “APO sıkıştı” diyor. Propaganda ile oyunu karıştırıyor. Kendisini düzene satmış, kendisini rezil etmiş, AKP’yi 10 yıldır ayakta tutan benim. Derhal bu söylemi terk etmesi lazım. Biz AKP’yi çıkartan gücüz.

Bu özet olmuş sanırım.
Hakikaten dedikleri doğru.
Bu yazılanların da gerçeği yansıtmadığı söylentisine inanmıyorum. AKP ve diğerleri tutuştular. Hele ki medyanın ve her türlü çıkar guruplarının iktidar taraftarı olduğu bu dönemde hükümetten gizli, yanlış bir iş yapılması düşünülemez.
Bunu destekleyen en büyük olay da bu mektubun hemen görüşme sonrasında değil de görüşmeden 2 gün kadar sonra piyasaya düşmesi oldu. Ne demişti o zaman BDP heyeti? Henüz resmi açıklamamızı yapmadık. 2 gün içerisinde ne deildiyse açıklayacağız. Dedikleri günde bu sözler atıldı ortaya ve başbakanın sert tepkisini görünce hemen çark ettiler ve bu açıklamanın kendilerinden gelmediğini beyan ettiler. Üstelik kimin yaptığını da çok iyi biliyoruz demelerine rağmen isim vermediler ve hemen K. Irak'a gittiler.

Ne demek şimdi bu?;
__________________
CAHİLLERLE GİRDİĞİM HER KAVGAYI KAYBETMİŞİMDİR!..
aktassa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla