Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Turkuaz Projesi yargıya takıldı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.03.2013, 22:52   #4
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 19:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Turkuaz Projesi yargıya takıldı

yıllarca sivasa gittiğimde düzgün biryapı düzgün bir proje göremiyordum git gel aynı sivas aynı istasyon caddesi aynı eski köhne binalar değişen birşey yoktu iktidarlar geldi geçti değişen yine birşey olmadı bu proje belki sivasın çehresini çeğiştirecek ufkunu açacak gelişimine katkı sağlayacak sivasın yeni görünümü olacak önemli proje diye heveslenmiştik şimdi yargıyoluyla gecikecek belki amacından sapacak belki daha başlanmadan son bulacak proje olacaktır elbetteki bir iş yapılırken tek 1 kişinin magdur olmaması gerekir eğer tüm mülk sahipleri toptan yargıya gitseydi ortada büyük yanlışlık olduğuna kanaat getirirdim kaç kişi mahkemeye müracat etti bilmiyorum şayet toplamı 10 15 kişi ise bunların gerçekten magdur oldukları için değil yıllarca yalakalıklarını yaptıkları zihniyetin sivasa tek çivi çakmadığı çakılanlarıda söktüğünü bilerek sivasa yapılacak hertürlü iyi işi engellemeyi kendilerine vazife saydıkları sivasa iyi bir iş yapılmasını engellemek kıskançlık hasitlik fesatlık için yaptıklarına inanıyorum zaten bunların parasız avukatlığını yapanların zihniyetinden bunların naSIL birzihniyete mensup olduklarını anlamak zordeğil sivasdan fabrikalar sökülür başka yere taşınır TABİİ taşınacak dikimevi kaldırılır TABİİ kaldırılacak derler sivasa etkombinası yapılmalı denir TABİİ yapıllmamalı sivasda hayvanmı var derler bölge nüdürlükleri kapatılır yada kayseriye bağlanır TABİİ kapatılacak torpille adam çalışıyordu derler sivasın ilçeleri köye köyleri mezraya çevrilir TABİİ çevrilecek derler sivasa 10trilyon para gönderilir kominist bakan geri ister TABİİ göndereceksin derler sivas büyükşehir olacak durumdayken sivasda hayvancılığı tarımı öldürerek nüfusu düşürüp hakettiği büyükşehir statüsünü alamaz TABİİ büyükşehir olmamalı önce 760 bini tuttur derler ülkenin 4 1 yanı şehitlerle dolmuşken iktidar pkk lideriyle pazarlığa otururken TABİİ oturacak yaoturacaksın yada şehit vermeye razı olacaksın derler utanç duyulacak bu şehir için gereksiz olduklarına inandığım bu kimseler artık kına yakarlar yaptıkları bu hayırlı iş için
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'e Teşekkür Ediyor...