Cevap: Sivas Ürgüp'ü Başarılı Buluyor
bahsi geçen araştırma şirketini ilk defa duydum kaç denek üzerinde araştırma yapılmış bilemiyorum çok ciddi anket şirketlerinin araştırmaları 3 aşşağı 5 yukarı gerçek oluyor başarı yada başarısızlık neye göre değerlendirilir ona bakmak lazım eğer bir insan başkanlık yaptığı şehire değil asfalt taşı zümrüt taşı döşese musluklardan zemzem suyu akıtsa eğer o kişi herhangi birnedenden dolayı başkanı yada partisini sevmiyorsa vereceği cevap kesinlikle başarısız olacaktır neticede başarı yada başarısızlığı ölçmek için ortada kıyaslanacak örnek olması lazım hiçkimse kendinden sonraki kişiyle tartılmaz önceki belediye başkanının yaptıklarıyla kıyaslanır iktidar gücünü arkasını alıp sivasın 5 yılını heba eden sami aydın beyin yaptığı icraatleri sıralayın karşısınada doğan beyin yaptıklarını yazıp kıyaslayalım en doğru kıstas o olur bizde kıyaslar ona göre fikrimizi söyler eleştirilecekse eleştirimizide yaparız haa bide hiçbişey yapmadı diyen tipler var onların da objektif olduklarına inanmıyorum daha önce bu tiplerin nasıl bizihniyete sahip olduklarını yazdım şimdi tekrar yazmaya gerek yok nedense konu belediye başkanı olunca ortaya çıkıyorlar bu şehirin beldeleri köyleştirilirken fabrikaları sökülüp başka yere kaldırılırken 85 bin nüfuslu mardin büyükşehir yapılıp sivasın nüfusunun düşmesine sebeb olup sivas büyük şehir yapılmazken 3.ligdeki şehirlere 33 bin kişilik stad yapılıp sivasa ucube birstad reva görülürken bakanları sivasa küfrederken sivası satsan 55 milyon etmez derken fare gibi deliklerinde bu olup bitenleri seyredip ses çıkartmazken sivasa yapılacak hertürlü iyi projeyi aslanlar gibi engellemeyi kendilerine görev sayan canlı türlerinin gerçekten sivasın insanı olduklarına inanmıyorum kuyruk acıları olduklarına inanıyorum
|