Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.03.2013, 14:02   #9
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1308 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivas Ürgüp'ü Başarılı Buluyor

-Paşabahçe ve AKSU hazıra konulan projelerdir.Oraya yeni şeyler eklemek vizyon ürünü,başarı ürünü değildir benim için.Bu bir hizmettir ama orda burda reklamı yapılacak kadar bir durum değil.
-Terminalin 10 metre ilerisine yeni terminal yapmak basiretsizlik ve israftır.Mevcut terminal şehrin içinde kalmıştır,sıkıntı yapıyordur daha uzak bir yere taşırsın tamam amenna..10 metre yahu 10 metre..Şaka mı bu yahu!Bina olarak neyimize yetmiyordu eski terminal..Kaldırmıyor muydu geleni gideni otobüsü minibüsü..Şuan arkadaki küçük yerden indir-bindir yapılıyor.Nerdeyse orası bile yetecekken yeni terminal yapmak 10 metre ileriye sadece bir şey yaptık demek için yapılmış bir müsrifliktir..
-Spor tesisleri halka açık mı? Mesela ben gidip ordaki tüm tesisleri kullanabilir miyim?Kullanamıyorsam bu tesis beni ilgilendirmez..Kendi spor kulübüne tesis yapmış,beni ne ilgilendirri ki..
-Yazıcıoğlu bulvarında asfalttan ve aydınlatma direğinden başka bir şey göremiyorum.Ordaki sıfır,sıcak asfalt dökme işi de çok başarılı değil..Oranın kamulaştırması bitmeden ihaleye çıkmaya çalışan bir belediye..Adamın malını ihaleye çıkıyorlar yahu böyle bir mantık olabilir mi..Bu projede yazın ne olur onu bilemem göreceğiz..
-Hanımlar kültğür merkezi fikir olarak iyi ama yer olarak Sivas'a çakılmış bir kazıktır..6 metrelik yolla girilen bir yere,şehrin merkezine böyle bir merkez zaten varolan sıkışık merkez sorununu daha da artıracaktır..Şehrin azcık dışına yapılsa işlemeyecek sanki..
-Belediyenin sıcak çermikte vaadi ile bugün gerçekleşen nokta arasında dağalr fark var..Tamaam hadi bu da kabulum bir de çıkıp bilboardlarda 5 yıldızlı tatil reklamalrı falan,milleti kandırmacadan başka birşey değil.Hiç 5 yıldızlı tatil görmesek inanacağız yani..Şunu yaptık bu tesisiaçtık,şu oteli onardık falan deyin de 5 yıldızlı tatil lafı komiklikten başka nedir!
-İller bankasından turkuaz için 25 milyon lira kredi çekildi..Seneye seçilemeyip gidince bu borç bir sonraki yönetime kalacak..
-Turkuaz ise henüz animasyon aşamasından öteye geçmiş değil..

Geriye kalan saydıklarınız icraat olarak söylenebilir..