11.03.2013, 20:11
|
|
Usta Yiğido
sivaslıgenç Şuan
Son Aktivite: 21.03.2016 00:42
|
Cevap: Sivas Ürgüp'ü Başarılı Buluyor
Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt?
Terminal bomboş israf şuan için..O bina gayet de güzel tadilat yapılabilirdi..Sebze haline tadilat yaparım diyen belediye terminalde neden bu işe soyunmadı?Ya da neden aynı binayı yıkıp,aynı yere yapmadı?Eski Terminal binası ve önündeki araziyi tek parsel haline getirme isteklerini biliyoruz.Bu,niyet okuyuculuğu değil,gerçekler..
Sitede 6 yıldır sürekli varım..Sivas'ın her konusu ve işinde yorumda bulundum.Eski Sanayii hem beni doğrudan ilgilendirmesi hem de bugün Sivas'ın en önemli gündem maddesi olması sebebiyle,bu konuda yoğunlaşmam gayet doğal bir durum.Lafın hoşuma gitmemesi gibibir durum yok.Ben alenen söylüyorum Eski Sanayii kalksın.Bunu,ordaki koyu AKP'li bazı esnaflar dışında herkes söylüyor ki.Sorun,belediyenin beceriksizliği.Bir tane animasyon yaparak koskoca 80 dönüm yer,yerinden kalkar mı?Siz ortada proje mi var sanıyorsunuz?Ordaki hak sahipleriyleyapılacak sözleşmenin metni var mı sanıyorsunuz?Noter bulamadılar kura çekmeye,bunu biliyor musunuz?Çıksınlar,gerekli kurumların onayından geçmiş Turkuaz adındaki projeyi açıklasınlar..Ellerinde bir bilgisayar animasyonu,başka da bir şey yok,kanıdırıp duruyorlar milleti..Ben ordan çıkmam demiyorum ki..10 liralık malıma 11lira da versin demiyorum..10 liralık malıma 10 lira versin,çıkarım..4 lira verirse de karşısında dururum.Aynı şeyi sen de yapardın..
|
Hala tadilat diyorsun şaka gibisin gerçekten ben 2 sene önce geldiğimde Sivasa o görüntuden utandım dışarıdan birisinin ilk geleceği yer Terminal binasıdır ve senin o beğendiğin terminal binasi Sivasın yüz karasıdır modern bir Sivas dururken neden hala eskiye rağbet ediyorsunuz anlamış değilim
|
|
|