Alıntı:

| 
					_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt?
					   Şimdi sivaslınet'in açtığı bu konu olsun yada başka arkadaşların açtığı bu tür eleştiri konuları olsun kapatmayız. Ben kapatmam. Ben senin hatanı nasıl görüyor ve uyarıyorsam sende benim hatamı görüp uyarabilirsin. Ha ben konu açmam özelden uyarırım ama bazen arkadaşlar böyle açıyor olabilir, açılabilir.
 Diyelim herhangi bir sitede yönetim dedi ki, "D" harfi içeren nick kullanılması yasaktır. İstemiyoruz. dedi. Sen diyebilir misin, "Olmaz kardeşim öyle şey. Bu nasıl iş.." diyemezsin. Ya bu harfi kullanmazsın yada hoşnut olmadığın için üye olmazsın yada siteye girmezsin. Olmaz diye birşey yok.

Örneğin bir islami konu tartışılıyor, biri de çıkıp "yav boşverin gelin pikniğe gidek" der ise, konuyla alakasız olur mu? Olur. O halde ne olur konuyla alakası olmadığı için yazı kaldırılır. Bu kişiye cevaben başkası da "sen nasıl adamsın biz ne tartışıyoruz sen ne söylüyorsun.." derse ilk kişide ki olduğu gibi konuyla alakasız bir yazı yazmış olur. İlk kişiye ikinci kişi de ortak olmuş olur. Mesela KAOS bana taş atıyor, eğer bende ona taş atarsam konu uzar gider, konu tartışmadan çıkar farklı bir boyut olur, konuyla alakasız yazılar yazılmaya başlanır vs vs...
 | 

Sana ne diyim bilmiyorum ki?
Benim hiç bir hakaret içermeyen konu ile bal gibide alakalı mesajımı siliyorsun, peki ondan bir kaç mesaj önce demediğini bırakmayan, sen yine mi buradasın diye yazan ya da benden iğrendiğini yazan adamın mesajını neden silmiyorsun?
Böyle yaparsan sana kim inanır be zavallı??