Cevap: Sivas Ürgüp'ü Başarılı Buluyor
Evet.
İşte böyle bana elle tutulur şeylerle gel.
Sorduğum soru. Kaç tane bitmiş proje var?
2-Muhsin YAZICIOĞLU Spor Kompleksi! (Bitti)
5-Tıbbi atık ve sterilizasyon tesisi (Türkiye'nin en donanımlı 4.tesisi) Bitti
6-Paşa fabrikası'nın 6 kat büyütülmesi,modernleştirilmesi (Türkiye'nin en güzel mesire alanı) (Bitti)(Bunun yapımı önceki dönemdi ama geliştirilmesi de güzel)
8-16 çok amaçlı yeni bölge parkı (bitti)
9-Yukarı Tekke mezarlık düzenlemeleri(bitti) (İnşallah eski mezarların temizlikleri de bir an önce bitirilir)
Bitenler bunlar. Hangisi sıfırdan yapıldı demeye gerek yok. Buna da şükür.
Restorasyon işine gelince bana ahkam keserdiniz hep. O iş belediyenin değil, kültür müdürlüğünün falan filan diye. Ben de baskı unsuru yapacak olan kişi belediyedir dedim. Dinlemediniz. İşte şimdi el attığına göre belediyenin de etkisi olabiliyormuş ve bu güne kadar atmamış.
Neyse buna da şükür.
Sıcak çermik kaplıcalarında eğer geçen sene ağustosundan beri ilerleme olduysa helal olsun. senede birkaç defa geldiğim memleketimin kaplıcalarına gidip de geri dönmek üzdü beni .( Ağustos 2012) Turizmin en yoğun olduğu dönemde bütün faal bölgeleri kapasitelerini düşürüp inşaat yapıp ziyaretçi almamak. İleri görüşlülük bu olsa gerek.
"etik bir şekilde,çamur atmadan seviyeli,üsluplu bir şekilde bu tür bilgileri paylaşabiliriz." sözüne de sonuna kadar katılıyorum, hatta bunu daha önceleri sana ben söylemiştim ama tehditlerden başını kaldıramadığın için anlamakta zorluk çekiyordun. Düşüncelerinde düzelme varsa sevindim senin adına.
Oy oranına gelince. Benim kim olduğumu tanısan inan bana Doğan Ürgüp'ün sürekli destekçisi olduğumu göreceksin. Ama ben sana o göstermelik desteklerden bahsetmiyorum. Maaesef bizim hemşerilerimizde gelenekçilik devam etmekte. Sen ağzınla kuş tutsan, hiçbirşey yapmamış olan iktidar partisi başka adaylarnın aldığı oyun yarısını alamazsın. Bu tahmin değil, realite.Kim sivasa kazık attıysa hep o seçildi. Sami Aydın'ın neden milletvekilliği adaylığı merkez komiteden geçmedi? Hakkındaki yolsuzluk iddiaları o kadar büyüdü ki AKP bununla uğraşamam aday olamazsın dedi yüzüne karşı.
Ama Belediye başkanı olunca açık ara önce kazanacak maalesef. Duygusal değil, gerçekçi olmak lazım.