Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.03.2013, 16:03   #57
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24

Tecrübe Puanı: 1109 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Sivas Ürgüp'ü Başarılı Buluyor

Alıntı:
aktassa Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İnşallah herşey hayal ettiğin gibi olur.
Rahmetlinin son Sivas gezisinde Atatürk caddesinde esnaf sohbetlerinde de bulundum.
Her esnaf sanki kurtarıcısını görmüş gibi sarılıp konuşup samimi sohbetlerde bulundu.
Kemik oy %20 olmasa bile Devlet Bahçelinin son il teşkilatdırmaları ile ( mevcut teşkilatları dağıtması) yeni katılımlarla belki olur.
Yeşilyurt bölgesinde de geçtiğimiz haftalarda ufak ziyaretlerde bulundum. ( Merak etme. Eski sanayi esnafı değildi ziyaret ettiklerim) Yapı denetim kanunu, imar işlemlerinin yavaşlığı ve buna benzer aksaklıklardan kaynaklanan bir hoşnutsuzluk mevcut. Objektif olarak değerlendirilmesi lazım.
Ben hala iyimser yaklaşmak istiyorum.
Ama Sivastaki eski nesil zihniyeti yenilenmedikçe bu iş zor.
şimdi kendini belediye yetkilisi yerine koy. şehrinin merkezi resmen boğulmuş.kişi sayısına göre motorlu araç dağılımı İstanbul,Ankara,İzmir'den sonra en fazla Sivas'ta. Trafik felç,her taraf beton yığını.Ve tabi birde bahsettiğin Yeşilyurt ve benzeri mahalleler var. Sen olsan nereden başlarsın çalışmaya? Tabiki merkezi rahatlatırsın. Şu an böyle bir metod uygulanıyor.Merkezden kenar mahalleye doğru ilerleyecek. yazın yapılacak önemli değişikliklerden bazılarını değerlendirebiliriz. Eleştirmek yerine Sivas Belediyesi'nin girişimleri ile başka bir alana taşınacak olan Tarihi jandarma konağı arkasında bulunan Askeri lojmanların yerine ne yapılabilir diye tartışabiliriz. Yıkılacak olan Adliye ve nüfus binalarının yerine ne yapılabilir bu tartışılmalı,yine Sivas Belediyesi'nin girişimleri ile yıkılacak olan Numune hastanesi yerleşkesi (Alman yapımı tarihi A blok hariç) yerine ne yapılabilir.Vatandaş olarak Sivas'ın çehresinin değişeceği bu alanlara yoğunlaşalım..
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla