Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt?
ha bir görüş daha var ve hızlada yayılıyor. ''genel seçimlerde akp'ye yerel seçimlerde bbp'ye veririm diyor vatandaş..''
|
Ölmeden önce hayalinde cenneti gören insan evlatları gibisiniz, veya çölde susuzluktan kırılırken uzakta serap gören insan gibi diyelim! Deniz bitmek üzere, az sonra gemi kayalıklara çıkacak kaptan, uyan!
Şimdi icraatleri değerlendirelim:
1-Terminal mevzuu, yanlış yere yapılıyor vs tartışmaları bir kenara bırakıyorum, önceki belediyenin gündeminde olan bir konuydu. Doğan Bey son yılında hiç birşey yapmamış olmamak adına iş yapıyor. Yine yapılan iş iyidir diye düşünürüm ve bu icraat için tebrik ederim. İnşallah en kısa zamanda açıldığını görürüz.
2-Muhsin YAZICIOĞLU Spor Kompleksi: İyi bir yatırım, tebrik ederim, ama oy olarak geri dönüşü olacak bir proje değil. Yapılan az sayıdaki olumlu işten birisi.
3-Muhsin YAZICIOĞLU Bulvarı: Yapılıyor yapılıyor, halen bitmedi. Mesele asfalt çekmek ve aydınlatma direklerini değiştirmekten ibaret mi? Bu mu büyük icraat? Daha neyini gördük ki?
4-Kentsel dönüşüm atağı:

Şimdilik gülümsüyorum, ortada fol yok yumurta yok. İnşallah yol alınır. Bana Özbelsan arazisi Toki'ye verildi demeyin, şehrin merkezindeki boş araziyi Toki'ye vermek ayıptır! Bu memleketin kendi işadamı yok mu? Toki gitsin yeni şehirleşecek alanlara yatırım yapsın.
5-Tıbbi atık ve sterilizasyon tesisi: Fikrim yok, bilgim yok, yorum da yok.
6-Paşa fabrikası'nın 6 kat büyütülmesi, modernleştirilmesi: İyi icraatte bulunulan ender işlerden birisi de burası. Ancak ortada halen çözülemeyen bir Paşabahçe yolu var. Tam yılan hikayesi. Bize iş bitirici adamlar lazım. 6 kat lafı da biraz havada kalıyor! Geçen yaz gitmiştim, en fazla bir kat daha eklenmiş olarak düşünebiliriz.
7-Fidan YAZICIOĞLU Hanımlar Kültür Merkezi: Şehrin en sıkışık yerine getirip bu yoğunlukta bina yapmak? Yanlış ama yine de yapılan iş iyidir diyorum ve destekliyorum. İnşallah en kısa zamanda bitirilir.
8-16 çok amaçlı yeni bölge parkı: Eski ufak tefek mahalle parklarını makyajlayıp bölge parkı diye pazarlamak ayıp hemşerim!
9-Yukarı Tekke mezarlık düzenlemeleri: Allah razı olsun, güzel bir icraat. Benzer bir hizmeti memleketimin dirileri de bekliyor.
10-Devlet malını koruma! (Terminal, özbelsan, paşaçayırı vs): Bu konuyu biraz daha açar mısın? Biraz havada kalmış!!!
11-Düzenli emlak geliri 25.000.000 TL gelir: Yeni gelir kapısı oluşturmak iyi bir icraat ama rakamlara pek güvenemiyorum, kusura bakma. Şimdi buraya 50 milyon yazsan da 10 milyon yazsan da bunun doğruluğunu nasıl teyit edeceğiz? İnşallah doğrudur ve değil 25, ilerleyen zamanlarda 35, 45 milyon olur! Ancak kullanıldığı yerler de önemli!
Kısacası koca 4 yılı bu kadarcık işle geçirmek bence başarı değil! Şurada büyük proje diyebileceğimiz gerçekten bir buçuk madde ya var ya yok!