Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.03.2013, 08:04   #58
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48

Tecrübe Puanı: 740 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Turkuaz Projesi yargıya takıldı

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Hiçbir vasfı olmadan,elinde lise diplomasından başka diploma olmadan bir kuruma girip maaş yiyenler katılsın Yetenksizsiniz yarışmasına!
PArk City'deki 7 trilyon için hırsız kelimesini kullananlar,Eski Sanayi'deki onlarca trilyon için hangi kelimeyi kullanırlar merak ediyorum!
İnsanların vicdanları kör olmuş..Orda AVM yapılsın,alışveriş yapayım,eşimle sevgilimle cafelerde oturayım diye böyle bir haksızlığa destek veriyorlar..Bilirkişi belediyenin 500.000 tl verdiği yere 1.5 milyon tl değer verdi..Hadi ortası olsun 1 milyon tl eder..Aradaki 500.000tlyi cebe indirecekleri nasıl görmüyorsunuz? Ve bu sadece bir dükkan için geçerli..Nasıl bu yağmaya göz yumarsınız,nasıl!
Ülkenin ekenomisi nasıl kaldırıyorsa öyle yapılıyor. Mesela bilir kişiler asgari ücret yerine 3.300 TL para alınmasını söylüyor. Yoksul kalmamak için. Bu da yurdum gerçekleri. Seninkisine benziyor. 3 300 TL verebilirler mi?

Cebe indirmeselerde hizmete verilse keşke. Yurdum gerçekleri olarak bir de bal tutan parmağını yalıyor. Bu alışkanlık hale gelmiş. Önce bu zihniyetin de değişmesi gerek.

Şehrin eski görünümünün yenileşmesine hiç kimsenin karşı çıkmaması gerek. Atılan adım teknik olarak çok olumu ve şehri rahatlatacak bir adım. Her ne pahasına olursa olsun sanayinin şehir dışına çıkması gerekir.