Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt?
insanları kaşıma BOUN. düz ol.bir öyle bir böyle olma.seviyeli bir şekilde girdiğim bu yazışmamda bahsettim. dedimki seviyeli,üsluplu bir şekilde konuşup değerlendirelim! Karalama ile Siyaset olmaz! Sen şu yukardaki yorumunla %99 olarak karalama uslübu ile yazmışsın.Müslüman san kul hakkı nedir bunu bilirsin.Ben sana rakamlarla geldim ihtimallerle değil.Yapılacak en iğrenç şeyi yapmaya ''çalışmışsın'' BBP küçümsenemez. kaldıki 2002 yılında AMERİKAN KUKLASI OLARAK Türk siyasetine sürülen bir AKP zihniyeti tarafından hiç küçümsenemez. 4 yıldır Doğan ÜRGÜP Sivas'ı büyükşehir yapmak için çırpınıyor tek başına.Buraya gelip atıp tutan akp yandaşlarına sesleniyorum! Ne yaptı akp li vekiller! kaç kez mecliste güdeme geldi SİVAS'IN BÜYÜKŞEHİR OLMASI???!!! bu halkı kandırıp binlerce tl maaş alıp aldığı paranın hakkını vermeyen mecliste yan gelip yatan maaşvekillerine kaç kez eleştiri yaptınız!! Allah sorar bunları! SON OLARAK ŞUNU BELİRTEYİM.NET OLARAK SÖYLÜYORUM.İHTİMALLERLE KONUŞMUYORUM BÜYÜK BİRLİK PARTİLİ,MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN GÜVENİNİ KAZANMIŞ,VE GÖREVDE OLDUĞU 4 YIL BOYUNCA SİVAS'A EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDEN GÖREVİNİ YAPAN DOĞAN ÜRGÜP 2014 YILINDA 2.SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNE BİSMİLLAH DİYECEK ve SİVAS'I 10 YILDIR ALDATAN AKP'Yİ SANDIĞA GÖMECEKTİR!
|
İcraat bazlı konuşuyorum arkadaşım, yazımda insanları kaşıyan veya bel atlı vuran herhangi bir husus var mıdır? Yazdıklarım zoruna gidince sen belaltı gibi göstermeye çalışıyorsun ama nafile! Yazdığım bütün yazılar icraatleri odağına almıştır, Sivas için düşündüğümde bütün ideolojilerden, önyargılardan arınarak yorum yapıyorum! Dört yıl boyunca doğru dürüst iş yapılsaydı ve hizmet edilseydi emin ol Doğan Ürgüp yönetimini de sonuna kadar savunurdum! Ama bugün ortada ne destek verilecek ne de savunulacak bir icraat var! Bunu siz de biliyorsunuz.