Allah razı olsun Sayın Ürgüp'ten. Ben onun yönetimindeki belediyeyi başarılı buluyorum.
Turkuaz Projesi hayata geçerse ışte o zaman Doğan Ürgüp Sivas'a adını altın harflerle yazdırır. Yarım milyarlık proje bu. Sivas tarihinde böylesine devasa yatırım görmemiştir! Beş yıldızlı otel de AVM de Sivas'ın ihtiyaç duyduğu önemli yatırımlardır. Bu proje Sivas'ı Anadolu kentleri içerisinde ayrı bir konuma getirecektir. Tabi bu projeyi engellemek isteyen sözde Sivaslıları da (sözüm meclisten dışarı) bu halk unutmayacaktır!
Hanımlar Kültür Merkezi çoğu ilde olmayan, Sivas'a basamak atlattıracak bir proje. Hanımlara yönelik sosyal ve kültürel amaçlı olduğu için de hani o yaşanabilir kentler sıralaması mı nedir, işte orada ve benzeri araştırmalarda bile Sivas'a katkı sağlar. Tabi önemli olan bizim bayanlarımızın buradan güzel bir şekilde yararlanması. Tez zamanda tamamlanması dileğiyle.
Kale Projesi ise tamamlandığında Sivas'a önemli bir değer katacaktır. Bu projede şu "şom ağızlı militanların" devamlı dile getirdiği kale evleri de olsa iyi olur. Bugün Sayın Aytekin Kulmaç bu konuda çeşitli bilgiler verdi: 2009 yılında kale etrafında kamulaştırılan yerler (yaklaşık) 650 m2 iken bugün 13.000 m2'ye yaklaşmış. Bunu da takdir etmek lazım!
Terminal projeside Sayın Ürgüp'ün önemli projelerinden. O da yakında tamamlanacak sanırım. O "virane" imajımızı zedeliyordu.
Paşabahçe mesire alanında gerçekten takdire şayan çalışmalar yaptı belediye onu da unutmamak gerek.
Sivas'a önemli hizmetlerinden biri de köpek barınağını yapması. Bazı insan kılıklıları dışarıda gezse de Sivas'ı köpeklerden kurtardı

. Allah razı olsun.
Mezarlık düzenlemeleri ve belediye araç sayısını artırması da önemli. Keza havaalanına otobüs kaldırması son derece güzel bir uygulama.
Spor alanındaki çalışmalarının hepsi de çok güzel, ama benim en çok hoşuma giden, M. Yazıcıoğlu bisiklet turnuvası. Sivas'a farklı bir hava katıyor gerçekten.
Kısacası Sayın Başkan özellikle sosyal manada olmak üzere genel olarak çok güzel çalışmalar yaptı/ yapıyor. Ben kısa zamanda yeni belediye binası projesini de bekliyorum.
Herkesin görüşüne saygım var. Başarı kriteri kişilere göre değişebilir, fakat bazı arkadaşlara sormadan edemeyeceğim: Daha ne bekliyordunuz?
Bu arada Raylı Sistem düşüncesini onaylamıyorum Başkan'ın.
Allah yolunu açık etsin Sayın Başkan!