Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sayın Doğan Ürgüp'ün Çalışmaları (2009-2013)
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.03.2013, 20:55   #13
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

blacksky Şuan blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.12.2015 15:21

Tecrübe Puanı: 736 blacksky isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sayın Doğan Ürgüp'ün Çalışmaları (2009-2013)

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bir belediye başkanını sevmemek ayrı şeydir, hizmetlerini begenmemek yetersiz görmek ayrı şeydir ,sivas tarihinin en başarısız belediye başkanı demek ayrı şeydir, bunu diyebilmek için insanların aklı balik olması gerekir sivasın belediyelik olduğu yıldan itibaren tüm belediye başkanlarının icraatlarını bilmek gerekir, tek tek hepsinin icraatlarını bilip yazıp karşılaştırmak gerekir tezini belgelerle ispat etmek gerekir ,sivası başka şehirlerle kıyaslarken genel iktidarların bu şehirler arasında yaptığı negatif ayrımcılığı görmek gerekir ,hem sivasa düşmanlık yapan diğer şehirlerle kıyaslanmayacak negatif ayrımcılık yapan zihniyeti ihya edeceksiniz sıkıştığınızda ben akpli değilim filan diye dansöz gibi kıvıracaksınız, eee nesiniz peki ? insan gibi soru sordum cevap veren yok ispatlayında özür dileyim ne biliyorsunuzki ne yazacaksınız ?koca şehir topu topu 2 cadde arasına sıkışmış kalmış
Demogoji yapiyorsunuz.. dansoz falan diyerekte tartisma seviyenizi ortaya koyuyorsunuz.. tarihin en basarisiz belediye baskanlari listesinde oldugunu gormek icin yaptiklarina degil yapamadiklarina bakmak gayet yeterli.. bilerek 2 uc siyasi gorusun belediyeciliginden ornek vermeme ragmen hala iktidar falan filan demissiniz.. komik.. bbp zaten referandum zamaninda akp ye ne kadar meyilli ve yakin oldugunu belli etti.. hala muhalefet partisi gibi mi dusunmemiz gerekiyor? geciniz.. tekrar soyluyorum partisi onemli degil.. sivas'a cag atlatacak vizyona ve yetenege sahip bir belediye baskani gerekli.. o da sn. Urgup degil.. gorev yaptigi surecte "yapamadiklari" son derece yeterli bunu gormek icin.. partizanlik gozunuzu kor etmesin.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı blacksky'e Teşekkür Ediyor...