25.03.2013, 20:13
|
|
Yasaklı
58MUAMMER58 Şuan
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11
|
Cevap: Sayın Doğan Ürgüp'ün Çalışmaları (2009-2013)
Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt?
Öyle ahım şahım projeleri yok Ama adamın Elinden gelen bu Çok Görmüyorum Ayrıca Körü körüne Savunanları anlamıyorum.Doğan Ürgübe ben de oy vermiştim ama pişman oldum İnan 58MUAMMER58 abi çok kişi pişman keşke vermeseydik dediler yalanmı kaç kişiden duydum bu sözü demekki neymiş Verdiklerine pişmanlarsa çoğu Siz karar verin gerisini.
Doğan Ürgüp Karakter olarak İnsan Olarak iyi biri çoğu başkandanda iyidir ama kriter bu değil
|
güzel kardeşim ben hayatım boyunca ne olursa olsun kim olursa olsun yanlışın peşinden gitmedim ,ne yalakalık nede yağcılık uğruna yanlışa doğru doğruya yanlış demedim, dememde sivas başkent olsa, megabüyükşehir olsa bana bi faydası yok, benim derdim şehrime 5 10 senede bir gittiğim zaman yeni ve güzel şeyler görmek bunu yapan herkese saygı duyarım yapmayanada size bırakmadan eleştirinin kralını yaparım, bak ben sivasın 35 yıl önceki halinide bilirim şimdiki yeni garaj köy garajı denilen yerin lahana tarlası olduğunuda bilirim,sivasın caddelerinde atpisliğinden geçilmediği zamanıda bilirim , yani bilip bilmeden konuşmuyorum ozamanki sivasla şimdiki sivas arasında dağlar kadar fark var . gelmiş geçmiş en başarısız başkan demek bilip bilmeden demogoji yapmaktır, bekir timurboğa ANAP iktidardayken bu şehire ne kazandırmış?ben bişey görmedim .temel karamollaoğlu REFAH iktidardayken nekazandırmış sadece bazı mahallelere su götürmüştür sivasın giriş çıkışlarında ahırlarvardı hindistandaki gibi otobüsler ineklere saygı gösteriyordu belki o ahırları kaldırmıştır okadar FAZİLET döneminde osman seçilmiş belediyecilik namına bu şehire ne kazandırmış ?enbüyük hizmeti sivassporumuzu 3.lig çukurundan çıkartmıştır başka bişey görmedim bilmiyorum AKP döneminde sami bey ne kazandırmış yazında bikıyaslıyalımda eğer gerçekten sami beykadar hizmet edememişse bizde eleştirimizi yapalım dedim medeni şekilde soru sordum aksu ,paşabahçe,meydandaki cıbıllar parkının katledilmesi haricinde bişey yazan olmadı ,yaw koskoca AKP nin belediye başkanı koca 5 yılda iktidar gücüyle bunlarımı yapar ?o pişmanız diyen kişilerede bişey demiyorum olabilir,sivasdaki esnaf geçinen kişilerede bişeydemiyorum bilirmisin o esnaf kaldırımları babasının malı gibi köy bakkaliyesi gibi dükkanın önünü bidonlarla çuvallarla işgal ediyorlardı onları kaldıranı elbetteki sevmez köylü adamı ehliliştirmek zordur ,aklı evvel bikaç vatandaş otogarın aynı yerine yapılmasını eleştirmiş bikere buna doğan ürgüp tekbaşına karar vermiş değil şehrin yüzde 75 nin onayıyla yapıldığını biliyorum tüm bunlar sivas gibi gereğinden fazla geri kalmış [geribıraktırılmış]şehir için yeterlimi ?asla değil sağlıcakla kal
Konu 58MUAMMER58 tarafından (25.03.2013 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir..
|
|
|