Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 27.03.2013, 09:44   #32
mete209
Yiğido

mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mete209 Şuan mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.08.2015 19:17

Tecrübe Puanı: 501 mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sayın Doğan Ürgüp'ün Çalışmaları (2009-2013)

Alıntı:
Ayrıca merak
ediyorum sizin düşüncenizi,hadi yeni terminal gerekliliği konusunu
geçtim,aynı yere terminal yapmak
yerine azcık ileri kaydırmaktaki hikmet
nedir size göre?
Alanda biraz daha boşluk oluşturmak istemiştir. Oraya da belediye ve tapu kadastro binasını yapılacağını söylemişti. Hem yenisini yapana kadar eskisinin kullanılmasını da sağlamış oldu. Ayrıca bu konu seni neden bu kadar rahatsız etti anlamışta değilim.

Terminali taşımadı demişsin, fakat iş taşımaya geldiği zaman senin eski sanayide yaptığının aynısını bir başkası yapıyor. Hem taşısaydı senin gibi binlerce muhalif, " neden taşıdı terminali, yeri çok iyiydi, yürüyerek gidebiliyorduk." gibi itirazları dile getirebilirdi. Yani herkesi memnun etmek mümkün değil!

Terminal konusunda ben, hızlı tren istasyonuyla entegre bir terminal yapılmasını isterdim; fakat orada da merkezi hükümet yetkilileri tutturmuşlar, 4. bölge arazisine yapacağız diye! Bu konuda bir birliktelik sağlanacağını da zannetmiyordum. Dolayısıyla bu aynen merkezi hükümetin yaptığı gibi bir tercihtir. Bana göre yeri de fena değil. Ankara- Erzincan- Kayseri- Malatya yolunun kesiştiği yer sonuçta.
mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla