04.04.2013, 15:17
|
|
|
Yasaklı
58MUAMMER58 Şuan
Son Aktivite: 02.01.2016 18:11
|
Cevap: Sıcak Çermik Yeni Misafirlerini Ağırladı
bu şehirin insanları artık şu huylarından vazgeçmelidir,çekememezlik,kıs kançlık,hasitlik,kurtluluk,siv aslıya yakışan huylar değildir ,bu topraklara kim 1 tek cam çivisi çakıyorsa kim 1 fidan dikiyorsa ilk önce hayırlı olsun deme hakkı vardır ,yapanın adı sanı , partisi pürtüsü hiçde önemli değil ,her hizmetin altında bir çapanoğlu aramak artniyetliliktir ,çekememezliktir ,bunun başka açıklaması olamaz,adam otogar yapar vay efendim niye aynıyere inşşa etti,belediyeye araç gereç alır halka sergiler, vay efendim niye sergilemişmiş,asfalt döker vay efendim oy için döküyor reklam ediyor vs vs bikerede teşekkür edin hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin deseniz ölürmüsünüz?,sivas halkına hayırlı uğurlu olsun demek bukadarmı çok zor ?bu nedüşmanlık böyle anlamış değilim,belediyenin çermikle mermikle uğraşmasına gerek olmadığı halde adam iyi kötü sağını solunu düzeltmiş ,bu turizm bakanlığının yapması gereken rutin işlerdi adam sivası utanç şehri yapmak için uğraşmaktan sivasa turizm hizmetlerini sunmaya fırsat bulamadıki ,sıcak çermik,soğuk çermik,balıklı kangal çermiği,balıklı kalkım çermiği, yıldız dağı kayak merkezi bunlar güzel birçalışmayla faaliyete geçirilse sivas turizm cenneti olurdu,kangal 30 yıl önceki kangaldan daha köy haline dönmüş ne doğru dürüst bir lokanta ,ne bir pastahane var,insanların oturup kafa dinleyeceği park yok ,öyle yada böyle bişekilde kangala gelmiş insanların memleketlerine götüreceği hediyelik eşya stantı yok ,dükkanlar harabe şeklinde, yaw hiçmi çimento ,kum yok ,boyamı yok ?insan tamir eder boyar,diyeceğim şuki çermik yapmak mesele değil mesele insanların rahat edeceği,hizmet alacağı para harcayacağı temiz mekanlarda yapılmalı saat 3 ten sonra döner yok ,köfte yok ,etli ekmek yok ,böyle olmamalı inşallah tüm çermikler adam gibi faaliyete geçerde güzel reklamı yapılır
|
|
|