Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.05.2013, 07:51   #17
58MUAMMER58
Yasaklı
NO AVATAR

58MUAMMER58 Şuan 58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.01.2016 19:11

Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK58MUAMMER58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: MUSTAFA MUTLU YAZILARI

A.K.P zihniyeti iktidara geldiklerinden beri ,yüzlerce şehit verdik bu topraklarda,eskidende veriyorduk,fakat öyle 30 40 tane birden toplu vermiyorduk,10 şehit veriyorsak enaz 100 eşkiya leşi dizilip gösteriliyordu,ne olduysa kürt milleti bupkklı leşleri görünce pskolojileri bozuluyor ,türklerden intikam alma içgüdüsü oluşuyor diye göstermeme kararı alındı,şimdi 40 şehit veriyoruz enaz 150 pkk etkisiz hale getirildi deniliyor,şehitlerin acılı cenaze görüntüsü ortada var eşkiyalarınki yok,sonunda hükümet pes etti tek askerime polisime dokunmayında ne haliniz varsa görün bu ülkede dedihaklı taleplerini dile getirmeye çalışan türkler coptan, basınçlı sudan,gaz bombalarından geçirilirken güpe gündüz eşkiya yol kesmeye ,haraç toplamaya başladı ,propaganda yaparken tek polis ,tek asker müdehale etmiyor,edemiyor,ettirilmiyor, nevruz şenliği adı altında diyarbakırda 500 bin kişi toplanıyor güvenliği dağdan inen pkklılar sağlıyor ,bülent arınç teşekkür ediyor ,türk milletinin vergisiyle maaşını alan eşkiya vekiller kameralar karşısında şow yapıyor,eşkiyayla öpüşüyor yalaşıyor,kamera olmasa ihtiyacı vardır diye başka işlerde yapar bu kesinkoskoca türk devleti apo denen caniyi ,meclisteki pkklıları,kandildeki kara yılanı ,sarı çiyanı ,yeşil kestenkeleyi kürtlerin temsilcisi gibi muatap alıyor pazarlık yapıyor bu pazarlığın içinde neler var neler yok tarafların haricinde kimse bilmiyor,türk insanlarını susmaya iten tek sebep ocakların sönmemesi ,kimsenin evine ateş düşmemesi,tüm bu rezilliklere sırf bu yüzden herkes sessiz kalıyor bunu kabul etmek lazım, devlet pkkya ve yandaşlarına boyun eğdi ,eğiyor,ateşkes ,geriçekilme,ülkeyi terketme ,gibi ayak oyunlarıyla türk devletini tüm dünyaya rezil kepaze ettiriyor ,bu BOP projesinin bir ayağıdıdır sayın başbakanda bu bop eşgüdüm başkanıdır ,şimdi korkarımki diğer ayaklara sıra gelecektir ,kürtlere ayrıcalıklı statü tanınması,belli şehirlerin federasyon olarak kürtlere tahsis edilmesi,türkçenin o bölgelerde yasak dil olarak kullanılması,okullardan istiklal marşı ve ATATÜRK ün resimlerinin kaldırılması,nemutlu türküm diyene yazılarının yasaklanması ,türkiye cumhuriyetinin adının insan cumhuriyeti olarak değiştirilmesi türk bayrağının üstünde biköşede sarı kırmızı yeşil paçavrada eklenmesi ,kürtlerin özel tarihlerinin milli bayram ilan edilmesi,pkknın ilk eylem tarihi,aponun yakalanma tarihleri vs vs.bunun ilk adımları atılmaya başlandı bile,19 mayıslar ,23 nisanlar,29 ekimler sönük geçirilmeye özem gösteriliyor ,atatürk heykeline çelenk bırakmak isteyenlere copla gazla müdehale ediliyor,türk milletinin milli reflexleri adım adım yok edilmeye çalışılıyor bende şimdi soruyorum NEDEN?
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla