Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - SİTE SESSİZ,ÜYE SİTEMKAR.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.05.2013, 10:25   #10
sivaslınet
Usta Yiğido

sivaslınet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslınet Şuan sivaslınet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.03.2016 06:48

Tecrübe Puanı: 716 sivaslınet FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SİTE SESSİZ,ÜYE SİTEMKAR.

Alıntı:
AĞAOĞULLARI Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
KURALLAR GEREĞİ İÇERİSİNDE HER ÜYE KENDİ GÖRÜŞÜNDE HÜRDÜR. BEĞENİLİR VEYA BEĞENİLMEZ BU KİŞİNİN GÖRÜŞÜNE VE ALGISINA BAĞLIDIR. TAHAKKÜM ALTINA ALINAMAZ,TERS VE CAN ALICI SÖZCÜKLER KULLANILAMAZ, SAYGI SINIRLARI AŞILAMAZ.

SİTE YÖNETİM KADROSUNUN " KURALLARA UYALIM ,UYMAYANI UYARALIM " DEMEKLE BU İŞ ÇÖZÜLMEZ. YÖNETİM GENEL AHLAKA UYMAYAN ARGO DİLDE KULLANILAN KONULARI VE YORUMLARI SİTEYE KOYMAYACAK. İŞ BU KADAR BASİTTİR. YORUM VE KONULARLA İLGİLİ YASAL DÜZENLEME VAR . HİÇ BİR ÜYE BİR BAŞKASINI YAZILARINDAN DOLAYI RENCİDE EDEMEZ HAKARET İÇEREN SÖZCÜK KULLANAMAZ. BU SÖZCÜKLERİN OKUNARAK SÜZGEÇTEN GEÇMESİ GEREKİR.
Sn. Ağaoğulları, bizim defaatlerce söylediklerimizi bir kez daha tekrarlamış. Çok teşekkürler.

""Falan yazarın söyledikleri benim anlayışıma ters, bu nedenle ne yapıp yapıp onu siteden uzaklaştırayım" düşüncesi ne demokratça, ne de insancadır.

Bu nedenle, yazarlar hangi kabulleriyle yazarlarsa yazsınlar, yapılacak ilk şey ona kin ve nefret duymamak. Zira insanlar aynı çevrede büyümemiş, farklı değerler içerisinde yetişmiş olabilirler.

"Ya benden olsun, ya da yok olsun mantığı insanca değildir."
Bunu söylemeye karşıdakinin de hakkı olduğunu bilmelidir.

Farklı değerler için değil de, sadece insan yararına olanlar için görevli olduğumuzu anladığımızda, ancak insanların kardeş olduklarını anlayacağız.

Forumlar dostluk, fikir ve bilgi paylaşım adresi olmalıdır.