Alıntı:
nene-hatun Nickli Üyeden Al?nt?
Valla bilemem arkadaşım cürmüm ne kadar biliyor musunuz diye bir soru neden sorulur? En fazla kaydımı silersin çok mu dert?
İyi ya işte böyle bir şey yapılması için ya tanıyor olmanız ya da forum yöneticileri tarafından IP numaralarının sızdırılmış olması gerekiyor bilmem anlatabildim mi? Dediğim gibi niyeti olan varsa da- bu forumda olmayan şey değil çünkü- geldiğinde neyle ve kimle karşılaşacağına hazırlıklı olsun da şok olmasın.
Bunu söylerken yandaşlarınızın iddialarından söz etmek istedim yani hiç bir şey gizli kalmıyor görün babında
|
Bakın yine bir iddaa da bulundunuz ama ispatlama noktasına gelince tıkanıp kalıyorsunuz. Şimdi ben samimi bir arkadaşıma, her gün görüştüğüm bir arkadaşıma tehdit yollamışmıyımdır sizce
Şu konuda haklısınız biz IP numaralarını görebiliyoruz. Fakat ben IP numaralarından adres tespiti yapıp bu söylediğiniz iki kişiye tehdit yollamış mıyım? Dediğinize göre yollamışım, bu iddaanızı ispatlar mısınız lütfen?
Gördüğünüz gibi ben camide içki içilmesi yada camiye içki atılması hakkında bir iddaa da bulunmadım. Yandaşlarınız dediğiniz kişiler kimler bilmiyorum. Ben kimseyi yandaşım olarak görmüyorum, herhalde onlarında alınlarında Dumanın yandaşı yazmıyordur.