Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.06.2013, 21:33   #218
nene-hatun
Tecrübeli Yiğido

nene-hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nene-hatun Şuan nene-hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.06.2013 10:16

Tecrübe Puanı: 534 nene-hatun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bakın yine bir iddaa da bulundunuz ama ispatlama noktasına gelince tıkanıp kalıyorsunuz. Şimdi ben samimi bir arkadaşıma, her gün görüştüğüm bir arkadaşıma tehdit yollamışmıyımdır sizce Şu konuda haklısınız biz IP numaralarını görebiliyoruz. Fakat ben IP numaralarından adres tespiti yapıp bu söylediğiniz iki kişiye tehdit yollamış mıyım? Dediğinize göre yollamışım, bu iddaanızı ispatlar mısınız lütfen?

Gördüğünüz gibi ben camide içki içilmesi yada camiye içki atılması hakkında bir iddaa da bulunmadım. Yandaşlarınız dediğiniz kişiler kimler bilmiyorum. Ben kimseyi yandaşım olarak görmüyorum, herhalde onlarında alınlarında Dumanın yandaşı yazmıyordur.
Tıkanma denen bir olay yok. Forumda böyle bir olay oldu mu oldu. Ortada dönüp duran bir tek yönetici sen misin ? Sensin .Böyle bir olaydan haberin olmaması mümkün mü? Senin tespit yapman gerekmiyor yapan birilerine sızdırmak yeterli. Dediğim gibi bu forumda olmayan bir şey değil. Bu olaya muhatap olanların kendi itirafları mevcut. Bir adli durum olduğunda yönetici olarak sen de sorumlu olacaksın çünkü . Ayrıca" cürmümün ne olduğunu biliyor musun" cümlesi aba altından sopa göstermektir . Ne düşünmemi bekliyorsun?
Olay demogojiye kayıyor senin gibi düşünen aynı ideolojiyi paylaştığınız insanların genel tavrı bu sanırım.