Alıntı:
kuzu_58 Nickli Üyeden Al?nt?
çok beklediniz çok üç beştane garibanın çocuğu taksimde öldürülsün diye ama RABBİM sizin oyunlarınızı bozdu.
siz pasa suçu hocaya bulun hırsızın hiç suçu yok siz sütten çıkmış ak kaşıksınız.
yıllardırki bu tutumunuzun sizi erittiğini görmüyorsunuz yok oluyorsunuz beyler artık kafanızdan örümcek fikirlerinizi atın.
ben ak partili değilim hiçde oy vermedim ama vicdan sahibi bir insanım adam 10 yılda türkiyeye çağ atlattı.
bazı arkadaşlarımız devletin parasını çarçur ediyor diye yazmış ne yani ecevit gibi topunu kaybetmiş çocuk gibi IMF nin amerikanın kapısının önünde beklesek dahamı iyiydi
tunus.libya,cezayir,mısır,afga nistan.pakistan birer birer türk devletine biat ediyor.sırada suriye var.
yeniden dünyaya hakim olacak devlet bu devlet bizim ideallerimize sizin hayelleriniz yetmez
siz hala tencereyle tavayla uğraşın.
siyasi ön yargılarınızdan kurtulup bana bu hukumet şunu iyi yaptı diyeceğiniz 1 tane örnek verecek cesaretiniz varmı
|
Bütün bu yazılanlardan sonra hatta AKPli bir vatandaşın yazdıklarından sonra hala ölümleri savunduğumuzu söylüyorsan senle muhatap olmaya bile gerek yok. Fas kralı görüşmedi RTE ile Tunus ve Cezayirde de havasını aldı. IMF ye borç bitmişmiş. En cahil adam bile Ali ye olan borcunu Veliden borç alarak kapattığında borçtan kurtulmadığını bilir. Borcu başka yerlerden borç alarak kapattı ve borcumuz dış dünyaya 230 milyar dolar.Bununla mı dünya devi olacağız ? Bu ülkeden sıcak para çekilince ne yapacaksınız. ?Barzani 'den kendi iktidarını ayakta tutmak için aldığı petrol primleri elinden gidince ne olacak. Kendi iktidarını ayakta tutmak için bebek katili ile birlikte anlaşma yapmaktan çekinmedi. Yapmazsa Barzaniden gelen petrol parası kesilecekti çünkü. Sen bu masallarla ancak bilmeyenleri kandırırsın. RTE müsaade ette kaç senedir iktidarda bazı şeyler yapsın. Yalnız ben hiç ağır sanayi hamlesi göremiyorum. Tarımı bitirdi, sanayici kan ağlıyor çiftçi , işçi kan ağlıyor . Arada bir dünya gazetesine bir göz atmayı dene ekonomik haber portalıdır siyasi değil. Bak bakalım dünya devi miyiz değil miyiz? Tabi ekonomik verileri değerlendirmeyi becerebiliyorsan.
Tencere tava hep aynı hava istersen bir de bunu dinle değişiklik olur sana