Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.06.2013, 23:37   #9
ELLİSEKİZ
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

ELLİSEKİZ Şuan ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.02.2015 20:26

Tecrübe Puanı: 512 ELLİSEKİZ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Alevi derneklerinden köprü tepkisi

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ayrıca AKP'li ya da Tayyip Erdoğan'ı destekleyen her kimselerin PKK terörü ya da terör örgütü ile ilgili hiçbir yorumda bulunma hakkı yoktur. Süreç ile ilgili eleştiri sunmayan ve bunca olay üzerine hala Tayyip Erdoğan'ı savunanların konuşma hakkı yoktur... Ve bu durumda PKK veya KCK ile ilgili yazdıklarınız sadece Laf-ı Güzaf'dır, çünkü Ülkemde Askerimi, Polisimi, Öğretmenimi şehit eden Teröristlerin ülke dışına o kanlı ellerini sallaya sallaya çıkmasına göz yuman AKP'nin de başbakanın da elleri kanlıdır artık.
1-Ben AKP li değilim oy vermedim.Siyasi kimliğim BBP lidir yüzüm ak alnım açıktır...Lakin doğru olanıda görmeyecek kadar kör değilim AKP nin + yönleri ağır basıyor.

2-Buradaki hakaret nedir ? Küfür yada rencide edici söz ney ?Yada hakaret saydığınız.?

3- Hüseyin Aygün olayı nedir ? Temiz çocuklar efendi çocuklar falan.

4- KCK tutukluları vardı haberde , tutuklu yakınları mahkeme önünde toplanıyor ve Malik Ejder orada .Kendi memleketimin adamını tanımayacak mıyım .İnternetten izlemedim TV de bir haberden izledim.Yalan yada iftiraya ne borcum var.

5-Benim oraya yazdığım dostane kardeşçe sözleri sizdende beklerdim...
ELLİSEKİZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla