Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Al?nt?
devletin, belediyenin, esnafın malına zarar vererek protesto olmaz...artık bu iş kabak tadı vermeye başladı..ne yapacak hükümet başka? istifamı edecek? çıkın gidin evinize..bu iş artık protesto boyutunu aşmış teröre dönüşmüştür...ben akp'li değilim..ama şu durumda artık başbakanın haklı taraf olduğunu düşünmeye başladım...buraya ilk yorumu yazdığım günden bu yana yazılanları çizilenleri okumakla yetiniyorum...ama ayıptır yahu...dış güçlerin oyunlarına alet olarak, eline Türk Bayrağını alıp polisle çatışarak, milletin vergileriyle alınan iş makinalarını, halk otobüslerini yakarak "VATANSEVER" OLUNMAZ...
herşey çözülecek sözü veriliyorken halen orda yatıp kalkıyorsanız bunun arkadında ben art niyet aararım..haftalardır ekonomiye ve ülke psikolojisine verdiğiniz maddi ve manevi hasar gezi parkı bahanesiyle açıklanamaz...
|
sensetik, her neden se yoruma başlayan ben akp li değilim ama diye başlıyor ve en güzel şekilde akp yi haklı gösteriyor yanında yer alıyor.
İşte şüpheler şunu gösteriyor ki bugün yapılan "Tiyatro Oyunu" akp yi haklı çıkarmaya yönelik uygulanan bir senaryo.
Şimdi diyeceksiniz ki; neden olurmu öyle şey..!
Prestij güven yitiren iktidar kendini haklı çıkarma adına şu mesaj verilmek istenilmekte: "Bakın görün Türk Milleti işte geziparkı ve bunun arkasındaki gerçekler bunlar iyi görün..!" Bugün kü yaşanan tiyatronun kısaca özeti budur. Üstteki yorumlarımda da değinmiştim.
Bakın Taksim gezi parkına toplanan halk kesimi ( araya sızan terörist pkk hariç) inanınki belkide sizden de daha çok vatanını ülkesini bayrağını seven kesimler. Onlar ki yaptıkları eylemle soyguna, talana, haksızlığa karşı çıkmaktan başka yaptıkları bir şey yoktur. İddianızın askine vatanına sahip çıkanlar zarar verenlerin karşısına bütün yüreğiyle çıkanlardır. Bazı şeyleri birbiryle karıştırmayalım. Şu soruyu soralım biraz da "Hırsızın hiç mi suçu yok" ?