Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.06.2013, 13:50   #428
sensetik
Tecrübeli Yiğido

sensetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sensetik Şuan sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2016 13:55

Tecrübe Puanı: 737 sensetik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Alıntı:
Pusula_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sensetik, her neden se yoruma başlayan ben akp li değilim ama diye başlıyor ve en güzel şekilde akp yi haklı gösteriyor yanında yer alıyor.
İşte şüpheler şunu gösteriyor ki bugün yapılan "Tiyatro Oyunu" akp yi haklı çıkarmaya yönelik uygulanan bir senaryo.
Şimdi diyeceksiniz ki; neden olurmu öyle şey..!
Prestij güven yitiren iktidar kendini haklı çıkarma adına şu mesaj verilmek istenilmekte: "Bakın görün Türk Milleti işte geziparkı ve bunun arkasındaki gerçekler bunlar iyi görün..!" Bugün kü yaşanan tiyatronun kısaca özeti budur. Üstteki yorumlarımda da değinmiştim.
Bakın Taksim gezi parkına toplanan halk kesimi ( araya sızan terörist pkk hariç) inanınki belkide sizden de daha çok vatanını ülkesini bayrağını seven kesimler. Onlar ki yaptıkları eylemle soyguna, talana, haksızlığa karşı çıkmaktan başka yaptıkları bir şey yoktur. İddianızın askine vatanına sahip çıkanlar zarar verenlerin karşısına bütün yüreğiyle çıkanlardır. Bazı şeyleri birbiryle karıştırmayalım. Şu soruyu soralım biraz da "Hırsızın hiç mi suçu yok" ?
değerli hemşehrim; butür polemiklere girmiyorum ama belirtmek zorundayım...ben 35 yaşındayım ve sadece Muhsin Yazıcıoğlu rahmetli olduğunda, onun hatırına birkez BBP'ye oy verdim...onun dışında MHP'den başka partiye asla oy atmadım...Allah şahidimdir...ilk sayfadaki mesajımı okursanız benim başlardaki düşüncemi görürsünüz...başbakanın üslubundan bende ve benim siyasi düşüncemi paylaşan yüzbinlerce kişide rahatsızdır..bu zaten dile getirilmişken, 3. günden sonra yaşanan ve millete yaşatılan şey artık bir protesto değil zulümdür...her ne pahasına olursa olsun milletimizin çıkarlarına ters düşen, bizi bölünmeye, çatışmaya götüren şeylere karşıyım...bu saatten sonra sizlere destek vermek benim "VATANSEVERLİK" anlayışım ile uyuşmamaktadır..ben sadece sizden bugün boyutuyla olayların "maddi ve manevi" sonuçlarını birkez daha düşünüp değerlendirme yapmanızı istiyorum..amacınıza ulaştınız, sesiniz duyuldu, sadece Türkiye'de değil dünyada duyuldu, gerekli sözler verildi, daha ne yapılması lazım? soruyorum size?

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi
.
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla