Alıntı:
OSMAN ECE Nickli Üyeden Al?nt?
içinizde ne kadar kin nefret pislik varsa hepsini dökün sivaslılar net size kalmış sonunda
ama sizi dinleyen bile yok kendiniz çalın kendiniz dinleyin ne yaparsanız yapın bu vatan bölünmeyecek buna gücünüz yetmedi yetmeyecek*
|
Pardon Osman Bey,
Sözleriniz kim için bilemiyorum ama, kim böldürmek istiyor sizce?
Ben teröristle görüşmem deyip, mecliste DTP ile selam dahi alıp vermezken, bize teröristle görüştü masaya oturdu diyemezsiniz ispat etmeyen ********dir diyip, sonrada görüntüler sesler ortaya çıkınca ben değil mit görüştü diyip kıvıranlar mı?
İmralı canisiyle yol hariatsı çizenler mi?
Federasyon ana dilde eğitim devlet içinde devlet sözü verenler mi?
Ortadoğıu eş başkanlığına soyunup ABD-İsrail çıkarlarını koruyanlar mı?
Suriye lideri Esad la 2 sene önce can ciğer kardeş iken tatile dahi beraber giderken sonra onu düşman ilan edenler mi?
Her Milli bayramda hasta numaarsı yapıp yada yurt dışına tüyenler mi?
Meclisten Atatürk'ün sözlerini gençliğe hitabesini kaldırmak isteyenler mi?
Neredeyse Türküm demeyi suç sayacaklar mı?
Yoksa Milli Bayarmları yasaklayanlar mı?
Veya devletin kurumlarından T.C. leri kaldıranlar mı?
Bebek katiliyle masaya oturanlar mı? Yeni anayasa başkanlıkda destek verildiğinde söz verenler mi ?
Kimler Osman Bey Allah aşkına ne olur söyleyin de bizler de bilelim?
Şunu da belirteyim Taksim'de yaşanan sadece gezi parkındaki 3-5 ağaç için yapılmıyor bir birikimin dışa vurumudur bu. Türkiye nerdeyese her ilde sağcısı solcusu müslümanı milliyetçisi yüz yıldır rekabet eden takımlar bir araya gelmişse hep birlikte bir halk haraketi yapmışsa bunu küçümsemek yerine bunu iyi düşünmek analiz etmek gerekir.