Cevap: Kavşaklara Büyükşehir görünümü
Dışarıdan gelen bir misafir araç her köşede durup adres sorsun .Niye levha koyuyorsunuz kardeşim. Size mi kaldı levha takmak gezinsin dursun Sivas'a gelen misafirler.Hem Sivas'ı daha fazla tanımış olurlar.Sayenizde halk sağını solunu unutacak (500 metre sonra sağa gir ilk ışıklardan sola dön falan).Hem navigasyon satışları düşer halk teknolojiden mahrum kalır vs. vs.
Kısaca YUUH diyorum...
Yapılan herşeye kötü mantığı ile yaklaşmayın...Sivasspor süper ligde ,buraya misafir takımda gelebilir , çeşitli etkinlikler içinde gelenler olabilir, yada bu ilden geçenler çevre yolu değilde ihtiyacı olan birşeyi almak için merkeze girebilir.Adamlar gariplik çekmez...
Gerçi şaşırmamak lazım geçenlerde önde yabancı bir plakalı araç var (58 değil yabancıdan kasıt) adam belli bilmiyor burayı.Yavaş bir şekilde ilerliyor .Belkide adres arıyor.Peşinden dat dat korna ULA ALLAH CANINI ALMAYA öndeki misafir.1 dakika geç git ölmezsin.Şayet insan isen idare et, şikayet etme...
Geçen sene Aksaray il merkezine girdim. Aksaray yerleşim olarak çok küçük bir il. Yol yorgunluğu yada orayı tanımamamdan belkide çevre yoluna çıkmak için epey zorlandım.İşaret levhası olmaz mı bir şehirde .?
Kim akıl ettiyse Allah razı olsun...Bu kadar eleştirilecek neyi var anlamadım ?
|