Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.06.2013, 01:54   #507
Pusula_58
Usta Yiğido
 
Pusula_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pusula_58 Şuan Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.08.2013 14:51

Üyelik Tarihi: 19.05.2008
Mesajlar: 1.304
Tecrübe Puanı: 739 Pusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz seinPusula_58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: HER YER TAKSİM, HER YER DİRENİŞ.

Alıntı:
Sarikanarya58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
- Sigarama karıştın...
- İçkime karıştın...

Adam ziyaret ettiği ev sahibine sigara ve içkinin insan sağlığı için kötü bir şey olduğunu söylüyor, içme diye tavsiyelerde bulunuyor. Bilime ve tıbba inanıyorsanız bu maddelerin insan sağlığı için zararlı olduğunu kabul edersiniz artık. Karıştıda ne yaptı, içenleri hapsemi attırdı?

- Ulusa seslenirken arkafondaki Atatürk resmini kaldırdın...

Toplantı ve mitinglerinde aponun resmini koyanlara da bu kadar tepkili olabilseydiniz, ülke bu gün terör belasıyla uğraşmazdı.

- 1 Mayıs'ta işçilere gaz sıktırdın

Ne yapsaydı polis ? Sen milletin devletin malını yak-yık, milyonlarca dolar zarar ver, polis eline sağlık iyi yaptın mı diyecekti ?

- 23 Nisan'ları engelledin...
- 19 Mayıs'ları engelledin...
- 29 Ekim'leri engelledin...
- 10 Kasım'ları engelledin...

Engellendi deyince ne yaptı? Kutlamalar iptal oldu da bizimmi haberimiz yok...

- Dağdakilerle işbirliği yaptın...

En yakın örnek gezi parkı eylemlerinde su yüzüne çıktı. Dağdakilerle kimin işbirliği yaptığı bir kez daha görüldü. O şanlı Türk bayrağımızla pkk bayrağının yan yana açılması, Atatürk resmiyle aponun resminin yan yana gösterilmesi hiç kanınıza dokunmadımı ?

- PKK'lılara Meclis'te söz hakkı verdin...

Hani demokrasiden yanaydınız. Yeterli oy alan her kim olursa olsun mecliste söz hakkı vardır. chp nin bile

- T.C.'yi bile kaldırdın...

İşte bunda çok haklısınız. TC'yi ayağa kaldırdı. Uyuyan milleti uyandırdı. Yıllarca İMF nin sömürgesi olan bu ülkeyi, İMF ye borç verecek duruma getirdi. Bknz ; son 12 yıl öncesi.....
Bakın yine ön yargılı yağcı yalaka basının provake amaçlı yayınını savunuyorsun.
Bu eylemde araya marjinal gruplarında sızacağını günler öncesinden tartışmasını yaptılar. Ve o gurupları ve provake amaçlı kişileri kendilerinden uzak tutmaya çalıştılar.
Haberiniz olmaz tabi satılmış yalaka basını takip ederseniz, elbette Atatürk heykellerine çelenk bile bırakmaya izin verilmedi. Bilinçli bir şekilde milli bayramları yavaşlatma unutturma taktikleri bunlar.
Atatürk resimlerinide katilin resimlerini yan yana getirmekte bir provakatör eylemdir, Aynu Taksim'de oynanan bir Polis Tiyatrosu nda olduğu gibi, azıcık mantıklı düşünen bu olayları süzüp anlayabiliyor.
Askerimizi polisimizi şehit etmiş eli kanlı bebek katilleri doğuda elini kolunu sallaya sallaya askerimize küfrederek tankarın üzerinden apo katilinin resmini kürdüstan bayrağını sürterek konvoyun geçişi senin hiç mi kanına dokunmadı onlar piknikten mi geliyordu?
Evet hemşerim yazdıklarımın harfi harfine arkasındayım hiç bir yanlış tarafı yok. Kim cüret eder resmi kurumların başından TC yi kaldırmaya amaç ne gaye ne? Apo denen adi herifi mutlu etmek mi?

Borç ödedim diye de övünüyorsun, aksine borç bataklığına saplanmışız tabi onu göremezsiniz. Elde ne var ne yok satmışın bakan geçen açıklıyordu satacak bir şeyde kalmadı artık ne satacağız diye? Özelleştirme peşkeş çekme adı altında değeri 5 ken 3 e satarak 80 milyar dolar para alıp 30 milyar dolar IMF borcu kapattım demek geri kalan 50 milyar dolarda sanırım örtülü ödenekten buharlaştı yada kömüre makarnaya gitmişti kimbilir marifet değildir. Dünya bankasına dış borç yaparak yol yapmak ta marifet değildir. Bugün halk vergiler altında inim inim inlerken dünyanın en pahalı benzinini biz kullanırken 30 çeşit vergiler salarken halkın kanını emerek zam yaparak ayakta durmaya çalışırsan herşeye yüzde 25-30 zam yaparken işçiye emekliye memura yüzde 3 zam yaparsan elbet bir gün patlar.
İnanki 12 sene evvelki Türk halkı Türk insanı daha mutluydu daha gururluydu bundan emin olabilrisn..!
Pusula_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla